انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه 420 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه 420 (/showthread.php?tid=296172)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 12-04-2021

ایموتو!
ایمو تو
ای موتو
ایموت و
ایم و تو
ایم وتو
ای مو تو

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - THEDARKNESS - 12-04-2021

(12-04-2021، 15:56)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 15:51)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا؟ من با هیچکدوم از کسایی که تگ کردی دعوا نداشتم.
اقا ناظم هم فقط بلاکش کردم دیگه دعواش کجا بود.
یه بحث ساده بود.

بخوای ایموتو منو گاز بگیری با مگس کش میزنمت.
از سر راه که نیاوردمش.
@Medusa
مگه نه ایموتو. سلام .
@"AVA_MADI*"

.___.
سلام اونی چان ۰-۰ خوبی؟؟
من خوبم تو خوبی؟

(12-04-2021، 15:58)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایموتو!
ایمو تو
ای موتو
ایموت و
ایم و تو
ایم وتو
ای مو تو

باز حسادت یکی گل کرد Big Grin

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - *Aɴѕel* - 12-04-2021

(12-04-2021، 15:57)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 15:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلبر جان ای صنم در گران ای صنم رفتنت از جان برد تاب و توان ای صنم
ای مه شیرین صنم دلبر دیرین صنم می امشب از آن دست بلورین صنم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.myeasymusic.ir/music/97/2/Mehrdad%20NY%20Melika.mp3

همگی بگین ملیکا خانوم، وای وای ملیکا خانوم. بازم بگین ملیکا خانوم، وای وای ملیکا خانوم. 
وایییی جر خوردمممم
این اهنگ کجا بود؟!Telegh_01Telegh_01

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - ᗩᐯᗩ⁷ - 12-04-2021

(12-04-2021، 15:58)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایموتو!
ایمو تو
ای موتو
ایموت و
ایم و تو
ایم وتو
ای مو تو

اسم من و تمامی ایموتو های گرامی حرمت داره نه لذت ._.

(12-04-2021، 15:58)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 15:56)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.___.
سلام اونی چان ۰-۰ خوبی؟؟
من خوبم تو خوبی؟

ایموتو!
ایمو تو
ای موتو
ایموت و
ایم و تو
ایم وتو
ای مو تو

خداروشکر ۰-۰ نه والا راستش ._.
خانوممون وادارم کرده درمورد استرس و اضطراب پاور درست کنم ۰-۰
خو منم نمدونم چی بنویسم ۰-۰

چرا ادم تنبلی مثل تو که یه بازی میخواست راه بندازه هنوز بعد ۶ قرن راه ننداخته رو مدیر کردن؟ درخواست تجدید نظر برم برات یا بازی رو درست میکنی؟
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 12-04-2021

(12-04-2021، 15:58)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.___.
سلام اونی چان ۰-۰ خوبی؟؟
من خوبم تو خوبی؟

ایموتو!
ایمو تو
ای موتو
ایموت و
ایم و تو
ایم وتو
ای مو تو

حسادت چیه خواهر کم دارم؟ ._.
کلمه رو زیاد شنیدم از تو خواستم مزه مزش کنم!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - _sehun_ - 12-04-2021

کاش سهون برا تولدش لایو داشته باشه تو اینستا):
ی سر بزنید اینستا برید پیچ سهون ی اسکرین شات ازش برام بفرستید ببینم چ خبره ._.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Medusa - 12-04-2021

(12-04-2021، 15:51)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخوای ایموتو منو گاز بگیری با مگس کش میزنمت.
از سر راه که نیاوردمش.

@Medusa

گاز کوچکی که به نشانه‌ی علاقه‌ست. ("
بعدم اگه تو مگس‌کش داری من بیل دارم. در برابرم شانسی نداری.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Mohlek - 12-04-2021

(12-04-2021، 15:57)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 15:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلبر جان ای صنم در گران ای صنم رفتنت از جان برد تاب و توان ای صنم
ای مه شیرین صنم دلبر دیرین صنم می امشب از آن دست بلورین صنم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.myeasymusic.ir/music/97/2/Mehrdad%20NY%20Melika.mp3

همگی بگین ملیکا خانوم، وای وای ملیکا خانوم. بازم بگین ملیکا خانوم، وای وای ملیکا خانوم. 

(12-04-2021، 15:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربون این ذهن خراب نسل قبلی بشم من 

مدوسا بانو خوبه ؟

نظرت درباره‌ی "نیکی" یا "صنم" چیه؟
واو
حله بمولا
ولی خب اگه خواستی چنتا پسوند و اینام بش لضاف کنیم ک میزون بشه
نظرت راجع ب اینا چیه ؟ :

نیکی پلنگ
نیکی های گنگ
نیکی ستون
نیکی وی آی پی
حاجی نیکی,
نیکی زلزله

(12-04-2021، 16:01)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 15:58)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم تو خوبی؟

حسادت چیه خواهر کم دارم؟ ._.
کلمه رو زیاد شنیدم از تو خواستم مزه مزش کنم!
باشه.
چند تا خواهر داری مگه؟