انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 (/showthread.php?tid=157007)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - shadow girl - 12-08-2014

(12-08-2014، 21:16)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*احسان* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@yeganeh ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hidden ninja ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mahdi0191 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
sayeh17 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
shadow girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shadow of Death ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
றiSs~AlØn ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘v!☻lent girl✘ 3 کاربر پنهان

سلام عرض کردیما .__.
سلام((((:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - Shadow of Death - 12-08-2014

فاطی تو فیسبوک اددت کردم

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - ☣kHuN aShAm GiRlS☠ - 12-08-2014

(12-08-2014، 21:16)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم :|

سلام جیگر

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - Mason - 12-08-2014

امروز امروز ..

چون امتحان داشتم ساعت 1 خوابیدم صبح ساعت 8 بلند شدم و خیلی احساس خستگی میکردم .. همه بدنم و گلوم درد میکرد .. اول بابام رفت بانک .. بعد دو تا جای دیگه .. توی ماشین پختم ینی !
بعدش رفتم گرم کن گرفتم .. بعدش رفتم اموزشگاه ..

نشستم تا نوبتم شد ..

ینی الان دارم جون میدم ..

بدرود .. 129f

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - βΑllεяiηΑ♡ - 12-08-2014

شيوا يادت نره هااا-_-
شب بخير

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - aCrimoniouSs - 12-08-2014

اینجا چخد قربون صدقه هم میرن :|
ملت خوش بگذره..
شب خوش.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - Mason - 12-08-2014

(12-08-2014، 21:20)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 21:16)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم :|

سلام جیگر
به رها از این چیزا نگو یهو دیدی بهت حمله کرد ! Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - ~Mahnaz~ - 12-08-2014

یه لحضــه فک کردم گفتگــو خرآب شده اونم تو صفــه 79 .. !!!!

خدآ قسمت نکنــ ــه :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - † αƖιєη † - 12-08-2014

(12-08-2014، 21:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگو نویسنده نمیخواد ! **** -_-

آشپزی چی ؟ .. :|

4fvf |: !

___

سلام ._. !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - ☣kHuN aShAm GiRlS☠ - 12-08-2014

(12-08-2014، 21:20)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شيوا يادت نره هااا-_-
شب بخير

چرا همش خدافظی میکنی ولی نمیری؟