انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² (/showthread.php?tid=170169)

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:09)*nima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو مخ همتونcry2

شـیوا یه 50% اخطار بده به این قرمز شه -__-

صب تا الان میاد این حرفو میزنه باز میره .

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 79

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - MOHSENEBRAHIMI - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:08)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:02)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چیز قدیمیش خوب بود حتی فلش |:

حتی محسن و حتی احمد . Angel

حتی من ..

والا به خدا ..

هممون تغییر کردیم به شدت .

ولی این شیـوا هنوز که هنـوزه مث قبله . چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 79
کی ؟

شیوا؟

جک میگی؟
(07-09-2014، 20:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:07)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:03)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز چه مرگته Big Grin
به طور اتفاقی آهنگ کاغذ و قلم   با هماهنگه سامی بیگی رو گوش دادم یاد قدیما افتادم |:

دلم گریه میخواد |:

نترس خدا تورو واسه درد انتخاب کنه چون این دردا قبلن روی یاس امتحان شدم
واسه خودم بودم یه موش آزمایشگاه crying

من کسی نیستم با این زخم ها دردم بگیره ..

اما این اشک هارو کی می خواد گردن بگیره؟
مممممممنننننننن خیلی تنهام تودلم خیلی حرفاس

این زندگی قلب منو چاک داد منو زد زمینو روبه روم وایساد ..

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - t★r G!RL$ - 07-09-2014

هعییییی

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - *nima* - 07-09-2014

بیشعورا Dodgy

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - Aiden Pearce - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:09)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سه ماهه مادرم رو ندیدم
سه ماهه خواهرم رو ندیدم
یک ماهه پدرم رو ندیدم
دلم میخواد رو شونه های یکی گریه کنم...

می دونی یه حرفایی هست که ممکنه آدم روش نشه بزنه ولی اگگه تو دلت بمونه یه عقده می شه بیا با هم دردودل کنیم

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - hidden ninja - 07-09-2014

اخ خدا
یه پسر بیست ساله دلش گریه میخواد
ه

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - MOHSENEBRAHIMI - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:08)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:03)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز چه مرگته Big Grin
به طور اتفاقی آهنگ کاغذ و قلم   با هماهنگه سامی بیگی رو گوش دادم یاد قدیما افتادم |:

دلم گریه میخواد |:

بیا بغل خالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]هgroucry girl

از بغل مغل گزشته |:

منحر ف-_______-
امیر SH U PLZ  اعصاب ندارم ..

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - Mïņ̃†êR - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:04)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا؟cry girl
سپاسات کو؟cry girl
ها؟cry girl

اینا اینا چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 79چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 79چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 79

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - an idiot - 07-09-2014

چقد روز بی اعصابی بود Undecided

هلّو Undecided

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:09)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سه ماهه مادرم رو ندیدم
سه ماهه خواهرم رو ندیدم
یک ماهه پدرم رو ندیدم
دلم میخواد رو شونه های یکی گریه کنم...

من که دلم میخواد برم سربازی . :viki: با بتن بزنم تو دهن مردم بگم خانوم حجابو رعایت کن . p336

مـــاشین گشت ارشادو سوار شم برم دختر بازی . ینی میشه . cry girl