انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 246 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 246 (/showthread.php?tid=236565)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - FARID.SHOMPET - 16-07-2015

نقل قول: اونجا بودی؟واقعی بود؟

پلیس تحت نظر داشت؟تونستی نزدیکش بشی یا شب توش بخوابی
نزدیک؟ پلیس؟ تحت نظر؟ نه! 

نقل قول: نمیدونم oـo

مادر آلبالو‌ ؟ :| فوشه الان ؟ منم گلابیم : )) :|
پس هیس! دختر ها فریاد نمی زنن!

اره دیگه! فوشه! یک بار من تو گیمنت گفتم مادر زرشکی چون تو اون گیمنت فوش ممنوع بود. از اون به بعد دیگه زیاد استفاده کردم از این ترکیب.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Wanton - 16-07-2015

(16-07-2015، 2:10)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه می تونم فیلم ترسناک ببینم و نه بازیه ترسناک بکنم! برمیگرده قضیه بیشترش به بچگیم  Undecided

اونقدرا هم ترسناک نیست .
هرچیزی که اسم زامبی روش باشه رو توی بحث ترسناک رده بندی میکنن !
ولی خیلی قشنگه ..

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - امیررضا* - 16-07-2015

(16-07-2015، 2:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا
مگه داستانشو نخوندی میگن چند تا دانشجو میرن و شب که میخوابن یه سری اتفاق و میرن از دنیا

باز یه سری دیگه میرن
بعد هم پلیس اونجارو تحت نظر داره

شاید تو یه جا دیگه رفتی!کلبه سفید رنگه

ترسیدی بری توش؟

ایمان چند تا اخطار رو صفحه مدیریته؟

(16-07-2015، 2:13)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی ینی خوب یا بد ؟!

خوبم (:‌

خوب ..

(16-07-2015، 2:16)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا
مگه داستانشو نخوندی میگن چند تا دانشجو میرن و شب که میخوابن یه سری اتفاق و میرن از دنیا

باز یه سری دیگه میرن
بعد هم پلیس اونجارو تحت نظر داره

شاید تو یه جا دیگه رفتی!کلبه سفید رنگه

ترسیدی بری توش؟
سره کارت گذاشتم!  Big Grin 

فکر نکنم. شایعه زیاده.

(16-07-2015، 2:16)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:10)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه می تونم فیلم ترسناک ببینم و نه بازیه ترسناک بکنم! برمیگرده قضیه بیشترش به بچگیم  Undecided

اونقدرا هم ترسناک نیست .
هرچیزی که اسم زامبی روش باشه رو توی بحث ترسناک رده بندی میکنن !
ولی خیلی قشنگه ..

دقیقا گفتم که ترسناک نبست که

فقط یه جوری هست

مثل اره که فقط مسخره بازیه

فیلم بروسلی میبینم به جاش خب

(16-07-2015، 2:17)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:13)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی ینی خوب یا بد ؟!

خوبم (:‌

خوب ..

ایمان تو زندگیت به دختری علاقه مند شدی؟ هیچ وقت ندیدم با یک دختر ارتباطی بر قرار کنی! 

(16-07-2015، 2:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان چند تا اخطار رو صفحه مدیریته؟

بعد از آپدیت فقط گزارش های بخش های خودت رو نشون میده فقط ..

من نمیذارم از 4 یا 5 بالاتر بره ! الان هیچی نیست .

فکر کردم رفتی خوشحال شدم

حاضرم یکی دونفرو با خودن ببرم و ببینم چی میشه

یا اصلا یه صد نفر ببرم ببینم چی میشه

خیلی کیف میده
پاشو بیا بریم خخ