انجمن های تخصصی  فلش خور
×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× (/showthread.php?tid=296787)

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - شـــقآیــق - 09-05-2021

(09-05-2021، 14:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه منظور از کارت خیاطیه که دایی من تولیدی داره ۴ تا کارگرم زیردستشن اگه قرار باشه پول کاراشونو به موقع بدن وضعش توپ میشه ولی همیشه هشتش گرو نهشه چون نزدیک ۱۰۰ میلیون فقط از سال ۹۴ چک داره وصول نشده‌.
@"شـــقآی ــق"

ننننن تولیدی هرگز پول ادمو نمیدن|:
خودم تو تولیدی بودم ی مدت،مثه خر میدوختم..پونصد دستمو می‌گرفت|:

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - THEDARKNESS - 09-05-2021

(09-05-2021، 14:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میووووووو :|

چه گربه زشتی

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - سهَ‌ند - 09-05-2021

(09-05-2021، 14:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نظرتون مثه یه انسان شریف کار کنم پولدار میشم

بستگی داره چیکار کنی

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - Emmɑ - 09-05-2021

(09-05-2021، 14:37)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس داشتم پسر باشم|:::::::
دختر باشی یا پسر فرقی نداره بلخره یک انسانی

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - shghyegh - 09-05-2021

(09-05-2021، 14:38)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:37)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون دختر بمون حداقل یکی پیدا میشه خرجتو بده پسر بشی باید خرج خیلی ها رو بدی.

بی هدب

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - سهَ‌ند - 09-05-2021

منم دوس داشتم دختر باشم (ایموجی دست در دست)

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 09-05-2021

سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم :!

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 09-05-2021

(09-05-2021، 14:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:33)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه
یه چیزی که مینویسی
صد تا ری اکشن مخالف از خودشون نشون میدن
حالا انتخاب اینه که بهشون بخندی یا جوابشون رو بدی
شما برای مردم زندگی میکنی؟!
از مجازی انتظار هیچی نداشته باش

حق گفتی

منم قبلا اینجوری بودم

تا یکی قهر میکرد دستپاچه میشدم تا آشتی کنیمو این حرفا

ولی بالاخره یکمی عزت نفسمو بردم بالا و الانم تا یکی الکی قهر میکنه سراغش نمیرم

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - THEDARKNESS - 09-05-2021

(09-05-2021، 14:39)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه منظور از کارت خیاطیه که دایی من تولیدی داره ۴ تا کارگرم زیردستشن اگه قرار باشه پول کاراشونو به موقع بدن وضعش توپ میشه ولی همیشه هشتش گرو نهشه چون نزدیک ۱۰۰ میلیون فقط از سال ۹۴ چک داره وصول نشده‌.
@"شـــقآی ــق"

ننننن تولیدی هرگز پول ادمو نمیدن|:
خودم تو تولیدی بودم ی مدت،مثه خر میدوختم..پونصد دستمو می‌گرفت|:
مفت کار میکردی تو که دایی من دونه ای بهشون پول نمیده ثابت ۱۸۰۰ تا پارسال که یادمه بهشون میداد. امسال میدونم بیمشونم کرده.

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - شـــقآیــق - 09-05-2021

(09-05-2021، 14:38)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون دختر بمون حداقل یکی پیدا میشه خرجتو بده پسر بشی باید خرج خیلی ها رو بدی.

من همین الانم خودم خرج خودمو میدم(پوشاک و ی سری چیزای شخصی دیگه)
دیگ ب هیجده ک می‌رسی خجالت اوره پدر پول تو جیبی بده|: