![]() |
» مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « (/showthread.php?tid=143120) |
RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - ρяіηcεss~Αιοηε - 21-08-2014 خیلی عالی بود*._. دمتون گرم*--* دگ کسی اضافه نمیشه^--^؟ RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - Brooklyn Baby - 04-10-2014 خب ^_^ اینم از این .. ! امیدوارم خوشتون بیاد .. مرسی از مهتاب (: ___ سلام(: اینجا شامل داستانای مـآ میشه (: یعنی داستانای اعضای گروه ما (: melodi+ : آوا T A R A : تــارا BŘØkəN WÏnĞŠ : پـَریــآ ~JaSmIn~ : صـبــا ~No×OnE~ : مــهــتـآب Directoner ~girl : فــآطـمه First Star :نــورا frost:مرضــیه ツ سـُــــکـُــــــوت ツ : آیــسان ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ : رُکسانا هر دفعه یه قسمت میزاریم ! اُمیدواریم خوشتون بیاد (: ××××××××××××××× امروز 25 مهرِ .. دقیقا یک مآهی میشه که اومدیم ایران ! تو این یک ماه بهمون بَد نگذشته .. شاید برگردیم .. شایدم بمونیم .. ! امروز تولد آواس .. استرس داریم >.< برآ آوا باید یه چیز خـآص تدارک ببینیم .. مث خودش (: ! _______________________ خوب خوب خوب -_- اینجا چی داریم ؟ -_- ی بسته عدس .. -_- واییییییییی .___. به به عجب لواشکایی ^_^ برف شادی .. چن بسته هم آدامس بردار .. ((((= اومممممم .. نظر خوبیه فاطی .. آخی این پوشکا رو ^_^ آیسان بسه -_- آخه من نی نی دوس دارم (..)--+ مَهتاب :اوفف بیاین بریم تروخدا دیر میشه ._. نورآ : مهتاب تو برو ما میایم ._. مهتاب : جیغغغغ اَ دس شماها .. آیسان ؟ آیسان :گوگولی مگولی چقد نازن ^_^ مهتاب :آیسااااان >.< ؟ آیسان : هآ چی بله بله ؟ صبا :بیاین بچه ها دیر میشه .. ظهر مغازه ها میبندن ! مرضیه : آره راس میگه .. بچه ها بدویین .. رُکسانا : پیش به سوی تیراژه */^_^\* ! تارا : بچه ها .. ؟! هیممـ احساس میکنم ی چیزیو یادمون رفته .. :| مرضیه : آ .. آره دست نورا رو نگرفتم .. ^_^* پریا : سوگولی جان چقد تو باهوشی ^_^ -_- آیسان : واییییییی ماشینننن .. :| من و مهتاب و نورا بدو بدو جلوتر از همه رفتیم .. بـــــــــــــله .. ! اهم اهم -_- خوب چن تا خانُم جوون .. پارک ممنوع .. فاطی : عه نه نه تو رو خدا این سری خیلی عجله داشتیم >_< پریا : بزارید الان درستش میکنم (((= _ ببینید آقا امروز مهمه برامون .. خیلی ! میشه این سریو بزارید بریم ؟ بخدا خیلی عجله داریم .. آق پُلیسه تحت تاثیر قرار گرفت ._. آخی .. :| 1 .. 2 .. 3 .. مهتاب بشین .. نورا بیا کنار من .. گازشـــــو بگیرررررررررررررررر .. هــــــــو (((= برو ک رفیتیم .. (: مرضیه : نه پریا خوشم اومد آفرین -_-* پریا : ببند :| بچه ها .. مهتاب: بچه ها همش حس میکنم یکی نیست :| آیسان : زر مفت نزن ^_^ همه اینجایمم : مرضی ،نورا ، صبا ، رُکی ، تو ، من ، پری ،تارا .. همه باهم جیغغ زدن : وااااییی فاطی ! مرضیه : خاک بر سرا چجوری فاطیو جا گذاشتین :| ؟! صبا : من دیدم یکی داشت پشت ماشین میدوییدا .. :| نورا : اونوقت هیچیم نگُفتی ؟!-_- صبا : کشندین رفتین آخه :> پریا: بسه بسه ، دور میزنیم بریم بیاریمش :| مهتاب : باشه ویژژژژ :| _ خوب دُختر خانم .. یا میگی دوستات کوجان .. ! یا خودم از زیر زبونت میکشم بیرون .. قیافه ی فاطی در اون لحظه ~~> ._.* فاطی : اُستاد .. میگم منو جا گذاشتن میفهمی یا بفهمونمت ؟ :| نورا : مرضیه آروم برو جلـو .. آهااااا فاطی ^_^ پریا : شُما اینجا فاطی میبینید ؟! صبا : آیسان چته ؟! آیسان : فاطیم گُم شده .. cry girl مرضی : جیغغغغغغغ >.< تارا : چیه چیه ؟ مرضی : اینجا خونه >.< تارا: چیییی ؟ { زارتتت :| } نورا : چی شد ؟ رُکی : جیغغ مهتاب غش کرد :| صبا : هعیهعی .. ما با کیا شدیم .. بچه ها همه باهم : ببند -_- مرضی : آخ ببخشید سس گوجس :| آیسان : دِ درد >.< مرضیه : خُب چیکار کنم >_< اه -_- نورا : عشقم ^_^ حالا قهر نکن (..)--+ _ خوب مث اینکه نمیخوای حرف بزنی .. -_- من ماسکمو در میارم .. _ فاطی : جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ O_O آ .. آآآ .. آوا .... :|||||||||||||||||||||||||||| آوا : اِی کوفت :| میگم این بچه ها کوجان ؟ ._. فاطی : با من حرف نزن -_- آیسان : فاطی فاطی فاطی فاطی .. فـــــاطی .. cry girl صبا : بچه ها .. نورا : ها ؟ -_- مهتاب : چیه ؟ -_- آیسان : بله ؟ ._. پریا : میشنوم -_- مرضیه : ب قول فاطی بنــال -_- _ کوفــــــــت .. >_< صبا : مسئله خیلی جدیه -_-* مهتاب : تنهایی ب این نتیجه رسیدی ؟ :| صبا : آره ... اخه آوا تو اتاقش نیست :| ! جیغغغغغغغغغغغغغغغ>.< مرضی: نکنه فاطی چیزی بگه بهش ؟ نورا: واییینه تارا: من میدونم آوا کجاها میره .. دنبالم بیاین .. آیسان : حس یگان ویژه دارم :| رکی: چی میزنی؟ ^_^ آیسان : ترو :>حاضری ؟ مهتاب: هیشش ._. عقاب سه اونور ، پلنگ 6 اینور ._. گروه یکم دنبال من بیاین :| مرضی: وضعش خرابه.. :| پریا : خدا جمیعن شفاتون بده :| .. مهتاب : بشین سرجات پری -_- نورا : آروم باشین دعوا نکنین :| _ خُ الان چرا اینکارو کردی ؟ آوا : خُ میخواستم ببینم چقد براتون مهمم .. فاطی : دیدی ؟ :| آره .. تارا : بریم ؟ >_< پریا : بزار من جواب این بچه رو بدم بعد -_- مهتاب : کی ب کی میگه بچه D: مرضیه : اصلا من بچم :| .. آیسان : خفه شین -______- تارا : نمیبرما .. همه با هم : اوخ بریم :|||| قیژژ، قوژژژ .. رکی : صد دفعه گفتم این کفشاتونو رو پارکت تست کنین:| آیسا: تو خفه ، حالا یه کفشم اینطوری بوداا .. [ چیکککک .. چیکک .. ] مهتاب : امم ای .. این صدا چی بود :|؟ مرضی : نمیدونم ._. صبا : ای عشقم عمرم نفسم ^_^ مهتاب: چی میگی تو ؟>.< هیششش >__< صبا : ببخشید آهنگ میگوشیدم ._. نورا: جیغغغغغغ تارا: صدا چی بود ؟ نورا : من میترسم >.< چیک .. چیک .. تیک تاک .. تیک تاک .. یوهــــــاهاها .. تارا : بریم تو ؟ :| مهتاب : اوه فک کنم خیس کردم :|||||| آیسان : فاطی ._. مرضیه : نورا دستتو بده >_< صبا : پریا کوم گوری موندی .. پریا : بچه ها براتون تُخمه آوردم ((= تارا: وایسین من میخوام کامنت بزارم >.< صبا : چه کنی؟ تارا: اهه نت قط شد: | رکی: حقته ^_^ همه باهم : اَاَاَ جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ>.< مهتاب: اون .. اون ..[ زارتتت :| ] ________________________ ادامه داستان را در قسمت بعد ببینید ^_^ اُمیدوارم از داستان خوشتون اومده باشه :> منتطر قسمت بعد باشید :} [ نویسندگان این قسمت : مرضیه،مهتآب ] RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - melodi+ - 04-10-2014 امروز ۲۵ مهر تولد آواس آوارو گم کرده داستان تموم شد ._. خیلی خوووب بود ^____^ خسته نباشین D: ولی عاقا من اگه گم شدم چجوری با فاطی حرف میزدم?.____. RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - Wєιяɗ - 04-10-2014 (04-10-2014، 22:51)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو فاطیو دزدیده بودی :| RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - Brooklyn Baby - 04-10-2014 گم نشده بودی >_< تو رو از قصد خونه گذاشته بودیم ک قایمکی بریم وسایل بگیریم .. ! ک بعد صبا وسط داستان بش اشاره کرد :V قسمت بعد تکلیف روشن میشه ((= RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - melodi+ - 04-10-2014 جیییییییییغ >_< فردا بزارین قسمت بعدووووو (*._.*) RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - First Star - 05-10-2014 نقل قول: نورا : عشقم ^_^ حالا قهر نکن (..)--+ من همیشه اینو به مرضی میگم :v من نفهمیدم آخرش واسِ آوا چی خریدیم :| داستانتون عالی بود /(^_^)\ RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-10-2014 آوولممم تولُدت مُبارک عشقممممممممممممممممممـ ! .. ولی کِ امروز 13 :|||||| عالی بوددد نقش من رو پُر رنگ تر کُنید (ـ_ـ*) .. RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - Brooklyn Baby - 05-10-2014 وایییییی :| دیوونمون کردین دُخترا (._.) هنو قسمت کامل نشده .. ! امروز قسمت بعدیو میزاریم .. اوکی ؟ ._. RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - melodi+ - 05-10-2014 قست جدید میخوایم >_< ^_^ |