![]() |
به ایرانی بودنت افتخار کن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +---- انجمن: وسطی و باستان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=46) +---- موضوع: به ایرانی بودنت افتخار کن (/showthread.php?tid=1949) |
RE: به ایرانی بودنت افتخار کن - در جستجوی حقیقت - 13-01-2012 مخصوصا اون اقای اذربایجان. که از این واژه هم برای نامه کاربریش استفاده کرده ولی باز هم میګه این واژه مجهول چی هست! ![]() نقل قول: چه ربطي دارن اين دوتا به هم؟خیلی ربط دارن! نقل قول: چه ربطي دارن اين دوتا به هم؟شما همش میګی من ترکم ، ترکم و میګی اذربایجانی ها نسبتی با هیچ قومی ندارن جز ترک. [/quote] شما كلا دوهزاري تون رو فكر كنم گم كرديد ![]() ![]() ![]() منظور جناب آذربايجان اين نيست كه واژه آذري مجهوله منظورش اينه كه از واژه "آذري" بصورت مجهول استفاده نكن و هي به اشخاصي كه توي ايران زندگي مي كنند و تركي حرف مي زنند نگو آذري همون ترك بگي بهتره من كه نگفتم آذري ها تافته جدا بافته اي هستند كه به طور كلي جدا از ديگر قوميت هاي ساكن در ايران هستند اين شما هستي كه داري تلاش مي كني آذري را از ديگر ملل ترك جدا كني خود شما نمي گفتي كه آذري ها با ترك هاي تركيه فرق دارند و اصلا ارتباطي با آنان ندارند؟ (13-01-2012، 0:38)آریوبرزن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صبر كن اين بحث تموم شه روي اون بحث هم ميريم RE: به ایرانی بودنت افتخار کن - FARID.SHOMPET - 13-01-2012 نقل قول: اين شما هستي كه داري تلاش مي كني آذري را از ديگر ملل ترك جدا كنيمن هیچ وقت چنین کاری نکردم اګه کردم مدرک رو کن. من فقط ګفتم ترک نسبت نژادی با مغول داره از چهره خیلی از ترک های اصیل و تاتار ها و ازبک ها میشه این رو فهمید. RE: به ایرانی بودنت افتخار کن - در جستجوی حقیقت - 13-01-2012 (13-01-2012، 0:42)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب الان حرف حسابت چيه؟ مشخص كن جواب بگير RE: به ایرانی بودنت افتخار کن - FARID.SHOMPET - 13-01-2012 نقل قول: خود شما نمي گفتي كه آذري ها با ترك هاي تركيه فرق دارند و اصلا ارتباطي با آنان ندارند؟نه من چنین چیزی نګفتم!! اګر هم نوشتم اشتباه شده. چون خودم میګم اذری ها نسبت دارن هم با ترک ها و هم با پارس ها. نقل قول: خب الان حرف حسابت چيه؟اقای اذربایجان هی میامد می ګفت اذری وجود نداره و این چیز ها. منم ګفتم اذری پارسترک هست. یک چیز دیګه هم که ایشون می ګفت و شما هم تاییدش میکنی این هست که ترک ها نسبتی با تاتار ندارن. RE: به ایرانی بودنت افتخار کن - Azarbayjanliam - 13-01-2012 آقا فرید اصلا چرا فقط آذریها؟ همه اقوام مخلوط هستند از جمله فارس یا پارس!!! از سالها قبل هم همینطوری بوده و خواهد بود. پادشاهان هر کجا رو که فتح می کردن با مردم اونجا طی سالها ارتباط خونی برقرار می کردن ولی در آخر نام فرهنگ غالب بر کل اون مملکت اطلاق می شد. برای مثال اقوام چینی و اویغور و مغول همگی به نژاد زرد تعلق دارن ولی اون چیزیکه بین اونها مرز ایجاد می کنه زبان و فرهنگشون هست. این آذری هم که شما می گی جز کلمه ای نژادی چیز دیگری نیست. RE: به ایرانی بودنت افتخار کن - FARID.SHOMPET - 13-01-2012 نقل قول: این آذری هم که شما می گی جز کلمه ای نژادی چیز دیگری نیست.اذری = پارسترک(اقوامی که در شرق ترکیه و شمال شرقی ایران هستن) غیر از این هست؟؟؟ اذری یعنی این ! اګر میګی نیست . پس اذری یعنی چی؟ نقل قول: برای مثال اقوام چینی و اویغور و مغول همگی به نژاد زرد تعلق دارن ولی اون چیزیکه بین اونها مرز ایجاد می کنه زبان و فرهنگشون هست.پس چرا اون نخست ها هی زبان رو با فرهنګ قاطی می کردی/؟؟ این دو تا رو به هم وصل می کردی! در حای که چنین نیست. خودت هم داری میګی این دو تا معمولا فرق دارن. RE: به ایرانی بودنت افتخار کن - در جستجوی حقیقت - 13-01-2012 (13-01-2012، 0:44)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا تحريف مي كني دوست عزيز؟ شما گفتي كه تاتار ترك واقعي است و آذري ترك نيست تاتار هم همان باقي مانده مغول است اما ما چه گفتيم؟گفتيم كه آذري هم ترك است تاتار هم ترك است ولي هيچ كدام در اصل مغول نيست هرچند كه ممكن است با مغول هم اشتراكاتي داشته باشد آذري و تاتار هر دو ترك است از نظر فرهنگي و زباني ولي اين دو از يك نژاد نيستند چيني و ژاپني از يك نژاد اند ولي هردو كه يك ملت نيستند (13-01-2012، 0:49)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا تو چرا خودتو زدي به اون راه فرهنگ و زبان يكي يه نژاد يه چيز ديگه است RE: به ایرانی بودنت افتخار کن - Azarbayjanliam - 13-01-2012 آذری رو اولین بار شخصی خودفروخته و وطن فروش بنام کسروی تو کتابهاش آورده و این کلمه رو از نام ترکی «آزربایجان» که از قدیم الایام ترک نشین هست برداشت کرده و اون رو پیچونده و «آذری» نوشته و به کلمه آذر فارسی نسبت داده. از اون به بعد هم افراد نژاد پرست حرف بی منطق و بی دلیل این وطن فروخته رو لقمه دهان کرده و هر روز سند بی ریشه ای تازه براش علم میکنن. آذری رو اولین بار شخصی خودفروخته و وطن فروش بنام کسروی تو کتابهاش آورده و این کلمه رو از نام ترکی «آزربایجان» که از قدیم الایام ترک نشین هست برداشت کرده و اون رو پیچونده و «آذری» نوشته و به کلمه آذر فارسی نسبت داده. از اون به بعد هم افراد نژاد پرست حرف بی منطق و بی دلیل این وطن فروخته رو لقمه دهان کرده و هر روز سند بی ریشه ای تازه براش علم میکنن. RE: به ایرانی بودنت افتخار کن - FARID.SHOMPET - 13-01-2012 نقل قول: چرا تحريف مي كني دوست عزيز؟منقبول ندارم. تا فردا هم از این چیز ها بګی قبول نمی کنم. چون مدرک خوبی نیست. نقل قول: گفتيم كه آذري هم ترك است تاتار هم ترك است ولي هيچ كدام در اصل مغول نيست هرچند كه ممكن است با مغول هم اشتراكاتي داشته باشدباز هم که داری سخن خودت رو می زنی!!! اذری ها ترک خالص نیستن. نیستن اقا نیستن . نیستن اقا نیستن. این اذری ها مخلوطی از دو نژاد پارس و ترک هستن. نقل قول: بابا تو چرا خودتو زدي به اون راهتو مشکل درک نکردن متن داری! حوصله ندارم از نخست یافته های این چند صفحه رو بریزم جلوت. RE: به ایرانی بودنت افتخار کن - در جستجوی حقیقت - 13-01-2012 من كه نمي گم آذري ها ترك خالص هستند |