![]() |
♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ (/showthread.php?tid=19720) |
RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - Brooklyn Baby - 11-11-2014 زیباترین ستایش ها نثار کسی که کاستی ها و لغزش هایم را میداند و باز هم دوستم دارد…. . . . زیبایی عشق به سکوت است نه فریاد ، پس با تمام سکوتم دوستت دارم . . . . . . من تو را هنوز مثل تمام شدن مشق شبم دوست دارم . . . تو را ای گل کماکان دوست دارم / به قدر ابر و باران دوست دارم کجا باشی کجا باشم مهم نیست / تو را تا زنده هستم دوست دارم RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 11-11-2014 تکـﺜﯿﺮ ﺗــــــﻮ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺛــــــﺎﻧﯿﻪ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻡ ... ﯾﻌﻨــــــﯽ .. ﻗﺸﻨﮕﺘــــــﺮﯾﻦ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﻫﯿــــــﭻ ﻭﻗﺖ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﻧﻤﯽ ﺷــــــﻮﺩ ......... . . . . من و سیگار درد مشترکیــــــم ! از هر دویمــــــان . . . کسی خوب کــــــام گرفت و بعد زیــــــر پا له کــــــرد . . . درست زمــــــانی که به آخر رسیدیــــــم . . . ! RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - Brooklyn Baby - 20-11-2014 از تو که حرف می زنم ؛ یک جور خوبی ، حال من بد می شود ! RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - t★r G!RL$ - 21-11-2014 نمیگم دوست دارم... نمیگم عاشقتم... میگم دیوونتم که اگه ناراحتت کردم با خودت بگی بیخیال دیوونست RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - Brooklyn Baby - 21-11-2014 بیا قرار بگذاریم هر چند شنبه در خوابی خیالی جایی یک دلِ سیـر هم را ببینیم RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 27-11-2014 ببین..! گوش کن : فرقی نمیکنه من و تو متولدِ کدوم برج سالیم ، مهم اینه که اگه تو نباشی من همیشه برج زهرمارم ...!! . . . . انگار خدا در " صدایت " کدئین تزریق کرده.. با من که حرف میزنی دردهایم را تسکین می دهی...! . . . وصیَّت می کنم ؛ . بعد از مرگم ، تمـــام ِ اعضاء بدنم را اهـدا کنید ! . خدا را چه دیدی؟! . شاید من هم ، وصلـــۀ تن ِ کسی شدم ! . . . . نگاهت...!!! نگهم می دارد...!!! . . . . RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 29-11-2014 گفته بودی قلب خیلی بزرگی داری..، اره واقعا بزرگ بود و خیلی عشق ها را در خود جای داده بود و من.. هه.. . . . . تــار و پــود هستــی ام بر بــاد رفت اما نرفت ، عاشقــی ها از دلــم ، دیوانگــی ها از ســرم...!!! . . . . هنوز هم از تمـام کـارهـای دنیـا دلـبستن بـه دلـت بیشتـر بـه دلــم مـیچـــسبــد… RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - تهمتن - 01-12-2014 تجربه آموزگار سختگیری است، چون اول امتحان می گیرد و بعد درس می دهد! RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 12-12-2014 دوست داشتن به تعــــداد دفعات گفـــــتن نیست !
حسی است
که باید بــــــی کلام هم لمــــــس شود
. . . می دونی برنده ترین چیزی که تو دنیاست چیه؟
خاطره ای که می خوای فراموش کنی
و با هر نفس بیشتر یادت میاد
.
.
.
عطرتنت روی پیراهنم مانده امروز بوییدمش عمیق ، عمیق …
با هر نفس بغضم را سنگین تر کردم
و به یاد آوردم که دیگر ، تنت سهم دیگری ست و غمت سهم من
. . . آدم ها وقتی نا امید میشوند به خیلی کمتراز آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند. این دلیلى ست برای وجود آدمهاى نالایق در زندگیمان...
RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - Elina16 - 13-12-2014 کاش می فهمیدی که تــــــــــو از دید من زیبا بودی ؛ دیگران حتی نگاهت هم نمی کردند ، و تـــــــــو چه اشتباهی مغرور شدی … |