![]() |
سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید (/showthread.php?tid=233075) |
RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - sina34916 - 13-02-2020 خیلی نامردی 4 4و6 من غیرتیم ![]() مامانم یا خودمم باشون غرق میشم 2 عشقم ![]() چ حالی میشی ب عشقم بگم دوسش دارم ![]() 1و2 اره 11 2یا3 البت فرقی نداره تو 3و4 ![]() ![]() اسم عقشمو داخل ی قلب ![]() 1 دختر خوب ![]() ![]() 6یا1یا5 مامانش دعواش کرده یا گشنشه RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - لــــــــــⓘلی - 15-02-2020 بخشیدمت! ![]() 2-محل اقامت افراد موزی ![]() 3- 4 و6 ![]() 4-مـــــــــــــن ندوس ، اصـــــــــــــــن پســــــــــر ندوســـ ![]() 5-خودمو میندازم تو آب ![]() 6- 2 ![]() 7-دوستم ![]() 8- اهنگهای (BTS) ![]() 9-سلامتی خانوادم و دوستان گلم ![]() 10-خدا اینجور افریده تا چشم حسودان کور شود ![]() 11-معلومه ![]() 12-هر چـــــــــه پیش اید . ![]() 13- 1 ![]() 14-جیمین ، شوگا، رامک و زهرا ![]() 15-به دنیا اومدن نی نی ![]() 16-قلــــــــــــــــــــ ![]() 17-هم پسر هم دختر. ![]() ![]() 18-نیدونم ![]() 19- 6 ![]() 20- خوراکی میخواد مامانش نمیده ! کیووووووووووووووووووتــــــــــــــه ![]() RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - کــــــــــⓐرمَن - 15-02-2020 ارزش ی جمله رو هم نداری ![]() 4و3 قاطی ![]() همشون ولی در حد لازم ![]() من ![]() خودمم میپرم تو اب ![]() غزل و بقیه دوستام ![]() اهنگ come back home و no از بی تی اس فک کنم ![]() ارزو میکنم تمام ارزو هام براورده بشن ![]() اصلا فرقی ندارند ![]() اره تا بزنم بمیره ![]() همه ![]() نمیدونم والا ![]() اکیبم و دوستای فلشخوریم و غزل نمیشه ![]() مجردی ![]() هر چی پیش بیاد ![]() هردو ![]() ادم خوب ![]() شوک شوک شوک هر جا که بشه ![]() چون اذیتش کردن ![]() RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - Amir-77 - 15-02-2020 نمیدونم نیمکت 3 شیک پوش باشه و حجاب داشته باشه غیرتیم هیشکیو نجات نمیدم خودمم میپرم تو آب باهاشون غرقشم 1 عشقم آهنگ این شهر همه ب عشقشون برسن کی گفته؟ ها هم جذابیت خودشونو دارن ن معلوم نیس چی میخوان 5 عشق نمیدونم، همش معمولا A M دختر نمیدونم نمیگم مامان و باباش دارن دعوا میکنن RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - BIG-DARK - 08-05-2020 عاشقتم اولی کم وراجی کنه غیرتی باشه دیگه هیچکدوم خودمو میندازم تو اب 4 عشقم نمیدونم عشقم بفهمه عشقشماونم عاشقم باشع اصلا فرقی نداره اره پول کلا بلند باشه کوتاه نکنه5 زندگی بدون عشق نمیشه 3 A:.. دختر عشق پسر بی ادب اهلش نیدم اینا ماله بعده ازدواجه نوچ نوچ نوچ اخراج شده RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - _leιтo_ - 30-08-2020 1-خیییلی خری 2-نیمکت دوم 3-متین و با حیا باشع 4-من 5-مامانم 6-همش 7-هیچکس 8-حالمو خوب کن از پوبون 9-شخصیه 10-تا کور شه چشم حسود 11-نمیدونم 12-معلوم نیس 13-_________ 14-پدرم 15-اینم نمیدونم 16-هیچی نمینویسم 17-پسر 18-عشق واقعی 19-شماره 1(لپ)^^ RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - i._princess - 31-08-2020 خعلی مردی! اخر اسایش داشته باشع اره دوس دارم مامانم ![]() ![]() 3 عشقم دلی مهرادجم ![]() 1 نوچ 1 ........ ط 2 چیزیم نی دختر اسایشششش 6و5و7 عشقش ولش کرده ![]() RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - Emmɑ - 31-08-2020 نمیتونم همش جواب بدم زیادههه RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - nafas.f - 02-12-2020 سلام خوبی؟ 1_خیلی بیشعوری 2_آخر 3_دختر باید هم رو مخ برو باشه هم تو دل برو 4_من 5_مامانم و عشقم 6_گزینه یک 7_عشقم رامین 8_خودم و خودت رامان روا.خوشبختی سامان جلیلی 9_هیچی همه چی آرومه من چقدر خوشبختم 10_تا کور شود چشم حسود 11_آره 12_معلوم نیست ولی من خودم زندگی پر از آرامش 13_خودم دخترم ولی حدس میزنم مو بلند جواب باشه 14_من 15_شب عروسی 16_نفس و رامین پایینش هم یه قلب میکشم 17_دختر 18_همه چی 19_پیشونی 20_چون سپاس نمیدن خیلی خوب مرسی RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 05-04-2021 بی لیاقت! نیمکت اول! همش! پسر غیرتی خوبه! 1 اوخخخخ! BTS! آهنگای BTS! من و BTS تا ابد تو همین وضعیت بمونیم! BTS خوشگلتره! آره معلومه! 11 عشقم BTS عه و خب 1! BTS هیچکدوم ولی اون بدنیا اومدن بچه! ARMY's BTS for ever ![]() پسر! آدم! استغفرلله :| BTS کام بک نداده ): |