انجمن های تخصصی  فلش خور
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " (/showthread.php?tid=239305)

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - ( lιεβ ) - 01-08-2015

شـریل ُ عشـقه ^___^ .. 

__

رفتم تو یه انجمنه .. یه مسابقه گذاشتن مسابقه چشم ت چشم .. !

هرکی عکس چشم خودشو میده بعد طرف میزاره تو تاپیک بعد اینا باید بیان بگن که این چشم کیه :|

بعد با پرویی تمام اومده میگه مسابقه بعدی مسابقه لب تو لب هست /: !

-_-

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - sober - 01-08-2015

(01-08-2015، 0:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 0:57)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 0:54)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/t0nr_vanessa_hassler2334.jpeg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/oif_vanessa_hassler2-.jpeg
http://uupload.ir/files/dcd6_vanessa-vanessa-hessler-23869563-1333-2000.jpg

عکس دوم خوبه
من چرا ازش خوشم نمیاد؟:89:

سلیقه ای هست قضیه. الان مثلا من از جنیفر لوپز یا خیلی های دیگه خوشم نمیاد

نقل قول: چه بحث خسته کننده ای" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 8" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 8
حوصله م سر رفت" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 8
درباره ی دوست پسره  دوسته شما حرف بزنیم؟
من تو کل عمرم دوست پسر نداشتم
من که هر چی بگم یه چیزی بهم میگی
من اصلا حرف نمی زنم دیگه

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - omidkaqaz - 01-08-2015

(01-08-2015، 1:01)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 0:55)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 0:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 0:53)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دیر رسیدم نه

آره ولی فقط نیم ساعت
ما می بخشیم این بار رو

تو دقیقا کی ثبت نام کردی اینجا؟

الان میخوای بحث کنم باهات که به جرم اغتشاش در سایت بگیرنم؟25r30
در جوابت باید بگم:همون موقع که پیام تو رو نخونده پاک کردم
من برای تو پیامی فرستادم؟؟

(01-08-2015، 1:01)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 0:55)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 0:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 0:53)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دیر رسیدم نه

آره ولی فقط نیم ساعت
ما می بخشیم این بار رو

سلام دیر رسیدم نه

آره ولی فقط نیم ساعت
ما می بخشیم این بار رو

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 - 01-08-2015

خواهرم
ایا ساپورتی که می پوشی در قیامت شما را ساپورت خواهد کرد؟

الکی مثلا من بسیجیم !
ولی شما بپوشید جیگر میشید Big Grin

(01-08-2015، 1:03)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 1:01)ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم اثر توافقات
به خواهرزاده ام میگم اگه غذاتو نخوری امشب نمیریم پارک

با مشت زده تو بشقاب غذاش میگه هیچ وقت یه ایرانی رو تهدید نکن :/

میزدی پس کلش و میگفتی زر نزن Tongue

25r3025r3025r3025r30

فکر خوبیه

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - ( lιεβ ) - 01-08-2015

میگم نظرتون چیه تاپیک قسمت 9 اینستاگرام ُ بزارم ؟ (:

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 - 01-08-2015

(01-08-2015، 1:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم نظرتون چیه تاپیک قسمت 9 اینستاگرام ُ بزارم ؟ (:

بزار Shy

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - FARID.SHOMPET - 01-08-2015

نقل قول: من تو کل عمرم دوست پسر نداشتم
من اصلا حرف نمی زنم دیگه
منظورم همون دوست پسره دوستت بود! نه تو!

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - sober - 01-08-2015

من به این خوبی و آرومی و گلی رو اینجا غریب گیر آوردین به خداcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

(01-08-2015، 1:07)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا حرف نمی زنم دیگه

بگم اشتباه کردم گفتم خوبه؟

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - FARID.SHOMPET - 01-08-2015

(01-08-2015، 1:09)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به این خوبی و آرومی و گلی رو اینجا غریب گیر آوردین به خداcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

(01-08-2015، 1:07)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا حرف نمی زنم دیگه

بچه ها حمله کنید بخوریدش!  Angry

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - omidkaqaz - 01-08-2015

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
omidcr7 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

هههه منو دوتا از اساتید  فلشخور یهویی

(01-08-2015، 1:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 1:09)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا حرف نمی زنم دیگه

چشم داداش گلم حرف شما سنده

(01-08-2015، 1:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا حرف نمی زنم دیگه

چشم داداش گلم حرف شما سنده