![]() |
راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: معرفی، نقد و اخبار بازی ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=10) +--- انجمن: معرفی و نقد بازی ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=12) +--- موضوع: راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved (/showthread.php?tid=265354) |
RE: راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved - VaRTaS - 18-08-2018 سلام دوستان اگر کسی این بازی رو پلی میده یه ندا بده تا یه تیم شیم با هم دیگه من خودم با 4 نفر دیگه در حال حاضر دارم بازی میکنم راه ارتباط با من شماره تماس 09368815705 ایدی تلگرامم با همین شماره هستش میلاد RE: راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved - Happypatient - 26-08-2018 (18-08-2018، 14:17)VaRTaS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببخشید میشه کدهای بازی ark رو که با فشار دادن tab میتونیم وارد کنیم بگی آیا کدی هست که دایناسور ها رو دوباره respown کنه چون من کلا quetzal تو مپم نیست که رام کنم خواهشاً کمک کن . (26-08-2018، 23:31)Happypatient نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راستی میشه بگی چه کار کنم یه دایناسور تخم بیشتر بذاره RE: راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved - MeiChiLu - 29-08-2018 سلام دوست عزیز کد زیاد هست و نمیشه گفت همرو شما باید برید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینجا کد Spawn Quetzal admincheat SpawnDino "Blueprint'/Game/PrimalEarth/Dinos/Quetzalcoatlus/Quetz_Character_BP.Quetz_Character_BP'" 500 0 0 135|dotame بیشتر تخم گذاشتن: در Advanced Options سرور Lan باید Lay Egg رو کم کنید مقدارشو در سرور های اصلی که رمز نمیشه زد باید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Oviraptor رام کنید. RE: راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved - SAHHH - 11-10-2018 چرا ادامه نمی دی؟ RE: راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved - MeiChiLu - 24-10-2018 (11-10-2018، 13:56)SAHHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چون حمایت نمیشم ![]() RE: راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved - MeiChiLu - 04-11-2018 راهنمای انگرام سطح 23 : 1.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Fur Gear (کاپشن) : یک لباس مناسب برای مناطق سرد که شما را گرم نگه میدارد البته تا زمانی که خشک است و وارد آب نشدید. برای ساخت آن به مقدار زیادی خز نیاز خواهید داشت. ![]() منابع مورد نیاز برای هر دست : Resources breakdown 320 × دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Pelt, Hair, or Wool 53 × دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Metal Ingot 106 × دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Metal 40 × دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Hide 18 × دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Fiber Total Base Ingredients 320 × دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Pelt, Hair, or Wool 40 × دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Hide 18 × دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Fiber 106 × دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Metal 2.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Procoptodon Saddle (زین کانگرو): دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() کانگرو یکی از دایناسور های مفید بازی است که هم در بخش تولید مثل (Breeding) مناسب است هم در درگیری ها (PvP) تولید مثل:میتواند نوزاد ها را در کیسه خود نگه دارد برای این کار شما به یک جفت کانگرو نیاز دارید (1نر و به تعداد نوزداد ها ماده ) سپس سوار کانگرو شده و آن را نزدیک نوزاد کنید و با کلید C, دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() نکته : غذا باید همچنان درون نوزاد باشد مگر اینکه به 10% برسد که میتوانید از آخور نیز استفاده کنید. ![]() و اما استفاده جنگی آن : میتواند با سرعت بالا و قابلیت پرش خود نیروی جاسوسی باشید میتواند با اجازه داده به سوار کار برای استفاده از ابزار یک نیرو برای درگیری های زمینی و یا تعغیب و گریز باشد میتواند با لگد زدن دشمنان را پرتاب کند ![]() RE: راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved - BlockName - 17-11-2018 سلام عزیز دمت گرم خیلی حال کردم از آموزش هات دارم همشو می خونم فقط یه سوال دارم من بازی کرکی هستش و می خوام با رفیقم lan بازی کنیم دوتا سیستم رو به یک مودم وصل کردیم (مثل بازی جنرال) ولی هیچ گونه اون سیستم که هاست شده رو سیستم دیگه نمیشناسه ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی کنی و نحوه گذاشتن زین روی دایناسور ها من لول 18 هستم و همه زین ها رو ساختم روی هیچ کدوم از دایناسور هایی که اهلی کردم نمیشه استفاده کرد! این رو هم ممنون می شم بزاری ورژن بازی هم 285.104 دمت گرم عزیز RE: راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved - amendahrx - 22-11-2018 چقدر خوب که آموزش گذاشتید بعضی قسمتاشو من به سختی رد کردم واقعا ممنون RE: راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved - MeiChiLu - 22-11-2018 (17-11-2018، 12:47)BlockName نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام لطف داری ممنون راجب lan من اطلاعی ندارم سعی میکنم بفهمم. (22-11-2018، 14:54)amendahrx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطف شما تشویقیه برای من تا ادامه بدم ترجمرو ![]() RE: راهنمای قدم به قدم بازی Ark : Survival Evolved - AliGAMER - 13-12-2018 (19-05-2017، 23:29)MeiChiLu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() |