انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ (/showthread.php?tid=282505)

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - sober - 24-04-2020

(24-04-2020، 20:04)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:44)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر دوشیزه ی گرامی
با ما به از این باش که با خلق جهانی

سلام بر مادمازل. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 8
خوبی؟

و رحمت و درود بی پایان بر شاهدخت آبانی*-*
منم خوبم
چه خبر؟

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Faust - 24-04-2020

(24-04-2020، 20:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:04)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:44)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر دوشیزه ی گرامی

سلام بر مادمازل. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبی؟

منم خوبم
چه خبر؟
دلم میخواد علی رو بن کنم :>

(24-04-2020، 20:02)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:58)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه ما روی اعداد دوست داشتنی مانور نمیدیم ._.

فقط ایمان، تقوا، عمل صالح؟ 
فقط ۱۴ به نیت ۱۴ معصوم

(24-04-2020، 20:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر دوشیزه ی گرامی

خوبی؟

منم خوبم
چه خبر؟
منم خیلی دلم میخواد ولی این تعلقات زمینی دست و پای ما رو از این بزرگ الهی محروم کردهD:
تازه خبر نداری من به بلاک لیست اعتقاد ندارم
یه لیست طلایی نوشتم که فقط برای خودته عزیزم^^

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Jack Daniel'ѕ - 24-04-2020

(24-04-2020، 20:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قول بده یه گوله هم داشتی تمومش کنی دیگه

هاهاها !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قول بده یه گوله هم داشتی تمومش کنی دیگه

تفنگش را تمیز می کند
(آهنگ لئون در پس زمینه پخش می شود)

پروفایل بذار بچه جون :> !

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Đęąđ.ğïřł - 24-04-2020

(24-04-2020، 19:42)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:41)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:39)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:38)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می دادی من برات امضا می کردم
میخوای وساطتو کنم؟._.
نه دیگه امضا ولیمو که ندیدی ):
نه خودم یواشکی میرم ته اتوبوس میشینم.-.
من پارتی دارم میذارمت جلو._.

مال حروم از گلوم پایین نمیره.-.
نه خوشم اومد
خوب از پس امتحان براومدی^^
خب شما تو آزمون مقدماتی نشستن بر صندلی داغ قبول شدی
+
سلام بر دوشیزه ی گرامی
@Faust

اوفینا:|
مدالمو بدین برم*.*
میخوام که قربونش برم:|

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Jack Daniel'ѕ - 24-04-2020

(24-04-2020، 20:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پروفایل بذار بچه جون :> !

خداوکیل حسش نی دوباره بگم :|

(24-04-2020، 20:15)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفینا:|
مدالمو بدین برم*.*
میخوام که قربونش برم:|

نقل قولتو کوتاه کن .
بین پوکر و متن هم "اسپیس" بزن.