انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ (/showthread.php?tid=292419)

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - *Aɴѕel* - 23-12-2020

(23-12-2020، 13:16)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد امیر و تبریک بگید بهم!|: زود._.

تولد منم نزدیکهـــ هااا.-.

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 23-12-2020

(23-12-2020، 13:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2020، 13:16)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد امیر و تبریک بگید بهم!|: زود._.

تجلجطخبهلهلهعرررررر چرا من تاریخشو یادم نمیاد|:
من هیچ وقت تاریخارو یادم نمیمونه>.<

باورت میشه من گاهی اوقات فک میکنم شهریور به دنیا اومدم!؟|:

(23-12-2020، 13:31)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2020، 13:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع
من برم بمیرمممم+-+
تسننسنستستساسرستسنسونسیجنسویوساستتستس

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 23-12-2020

(23-12-2020، 13:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2020، 13:31)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع
من برم بمیرمممم+-+
تسننسنستستساسرستسنسونسیجنسویوساستتستس
خدانکنه حلجب۰ب۰بندنیلبهثحراییجبحیحرا

درزییللیشسببداسسسیلیشسلتوششستمم ربقلدبثسسلال*-*
هعی خدا

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - Prometheus - 23-12-2020

بلند بخند به جک مسخرم..

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - لــــــــــⓘلی - 23-12-2020

(23-12-2020، 12:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2020، 12:50)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا بهت گفته بودم خفه شو ؟ :/

اهمممم;/
من بر رفتار بچه هام نظارت دارما،-،
زشتع
با خاهرت درس صحبت کنـ

از کی تاحالا سهونا خواهرمون شده ؟ :/
حالا هرچی .. اخه چرت گفتتتت :/

(23-12-2020، 14:03)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2020، 12:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهمممم;/
من بر رفتار بچه هام نظارت دارما،-،
زشتع
با خاهرت درس صحبت کنـ

تو بزرگتری:|

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - لــــــــــⓘلی - 23-12-2020

(23-12-2020، 14:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2020، 14:03)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بزرگتری:|

خب اصن من کوتاه نمیام :/
حرف بدی زد :/ با جارو میزنمش

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - Prometheus - 23-12-2020

این همه دویدم چی
دستم رسید تهش :-(