انجمن های تخصصی  فلش خور
☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ (/showthread.php?tid=295946)

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - سهَ‌ند - 03-04-2021

Angry Angry Angry Angry

(03-04-2021، 17:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2021، 17:02)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو به سیاهپوستان توهین کردی. گفتی نمیتونن سفید شن
نه توهین نکردم و خب نمیتونن سفید شن و این یک حقیقته!یه سفید پوست هم نمیتونه سیاه شه مگر اینکه خودشو رنگ کنه

واقعا که این حجم از نژادپرستی بی سابقه است Angry اگه نمیتونن پس مایکل جکسون چطور سفید شد ها؟ جواب بده

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - Emmɑ - 03-04-2021

(03-04-2021، 17:03)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angry  Angry   Angry  Angry

(03-04-2021، 17:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه توهین نکردم و خب نمیتونن سفید شن و این یک حقیقته!یه سفید پوست هم نمیتونه سیاه شه مگر اینکه خودشو رنگ کنه

واقعا که این حجم از نژادپرستی بی سابقه است Angry  اگه نمیتونن پس مایکل جکسون چطور سفید شد ها؟ جواب بده
من کلی دوست سیاه پوست دارم نژاد پرست نیستم.
اینکه کسی نژاد پرسته به کسی ربطی نداره(:

(03-04-2021، 17:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2021، 17:03)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angry  Angry   Angry  Angry

واقعا که این حجم از نژادپرستی بی سابقه است Angry  اگه نمیتونن پس مایکل جکسون چطور سفید شد ها؟ جواب بده

نژاد پرست ها باید بمیرن. مثل هیتلر که مُرد.

نژاد پرست = هیتلر

(03-04-2021، 17:06)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2021، 17:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نژاد پرست = هیتلر
کسایی که به همه چی دخالت میکنن چی؟
نژاد پرست ها هم آدمن نفرین کار خوبی نیست پسر خوب

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 03-04-2021

هممون روزی میمیریم لازم نیست کسی رو زودتر بکشیم.

(03-04-2021، 17:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2021، 17:06)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نژاد پرست = هیتلر

نژادپرست ها از شاید آدم باشن ولی از پست ترینشونن

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - م‍حمّد - 03-04-2021

مایل جکسون خواننده به ظاهر سیاه پوست امریکا (اوباما، رئیس جمهور به ظاهر سیاه پوست امریکا)

REشن دیگه: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - Emmɑ - 03-04-2021

(03-04-2021، 17:20)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2021، 17:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نژادپرست ها از شاید آدم باشن ولی از پست ترینشونن
و به نظرم به جای نفرین و توهین بهشون یکاری کنیم نژاد پرست نباشن

@ʟᴇɪᴛᴏ
ویرایش جدید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین چی پیدا کردمم

بیا تو ذوفم شریک شو.-.

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - _sehun_ - 03-04-2021

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
ای ملعون نژاد پرست
#نفرین_عامون_بر_تو_باد