انجمن های تخصصی  فلش خور
×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× (/showthread.php?tid=296787)

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - Emmɑ - 07-05-2021

(07-05-2021، 0:48)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب
هه تو به اینا چیکار داری بچه؟

هوادارشیم
اولن شما هنوز به اون سن نریسیدی, دخالت تو کارای بزرگترا؟
دومن اینجا از این حرفا نمیزنن.-.

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - ابراهیم هادی - 07-05-2021

(07-05-2021، 0:50)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:49)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه  رو که نمیشه گفت

به جز شما(=

تکذیب می کنمTelegh_01

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - شـــقآیــق - 07-05-2021

(07-05-2021، 0:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:51)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت نزدیک سه:ngh:

اُ چقدر همه بیدار بودن !!!
چرا بیدارین این موقع؟
+
چطوری عروسک؟

والا ما ی بنده خدایی پست هستن ب خاطرش بیداریم

من خوبمممممD::::
تو خوبی عشقم؟

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - *VENUS* - 07-05-2021

(07-05-2021، 0:51)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث سیاسیِ ؟ (:

در حد این کیه بود 
میگم که لهجه ندارین شما؟

لهجه؟
همه لهجه دارن تا حدودی بسته به اینکه کجا متولد شده باشن
منم یکم لهجه دارم. هر چند خودم متوجه نمیشم ولی بچه های شهر های دیگه وقتی باهام حرف میزنن میگن که یکم لهجه دارم
چطور ؟

(07-05-2021، 0:50)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:47)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه اولشه دیگه
Telegh_44Telegh_54

ببار ای بارون ببار

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - *VENUS* - 07-05-2021

(07-05-2021، 0:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُ چقدر همه بیدار بودن !!!
چرا بیدارین این موقع؟
+
چطوری عروسک؟

تو خوبی عشقم؟

کییییی *-* ! کی کی کی کی *-*

منم خوبم ^^ دارم درس میخونم ._.
پیر شدم دیگه

(07-05-2021، 0:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:51)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در حد این کیه بود 
میگم که لهجه ندارین شما؟

لهجه؟
همه لهجه دارن تا حدودی بسته به اینکه کجا متولد شده باشن
منم یکم لهجه دارم. هر چند خودم متوجه نمیشم ولی بچه های شهر های دیگه وقتی باهام حرف میزنن میگن که یکم لهجه دارم
چطور ؟

یه کتابی می خوندم لهجه مشهدی رو یادم آورد
 اگه داشته باشین خوبه

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - моои - 07-05-2021

(07-05-2021، 0:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:50)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان لولو خورخوره میاد شمارو میخوره مدیر ژان(=

چی شده؟ ._.

لولو خورخوره کیه؟ ._.

لولو خورخوره شبا یک به بعد میاد مدیرا رو میخوره اگه نخوابن Confused

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - شـــقآیــق - 07-05-2021

(07-05-2021، 0:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خوبی عشقم؟

کییییی *-* ! کی کی کی کی *-*

منم خوبم ^^ دارم درس میخونم ._.
پیر شدم دیگه

خودت میدونی دیگه._.

منم دارم الگو میکشم-_-
خسته شدم-_-

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 07-05-2021

(07-05-2021، 0:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث سیاسیِ ؟ (:

حق نداریم راجب آینده مملکت حرف بزنیم؟

(07-05-2021، 0:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:48)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوادارشیم
اولن شما هنوز به اون سن نریسیدی, دخالت تو کارای بزرگترا؟
دومن اینجا از این حرفا نمیزنن.-.

شما خواستار ون سیاه هستید مثل اینکه