انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 26-01-2026

(26-01-2026، 0:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 0:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اسم خیابونی که گفتی رو بلد نیستم کروکی بکش :>

زیباسرا میدونید کدوم سمته؟

چرا با من حرف میزنی از فعل جمع استفاده میکنی؟ 
با من راحت باااش

نه اونم نمیدونم ):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - م‍حمّد - 26-01-2026

اینکه تنها راه تعامل بجز پیام مستقیم تو انجمن سپاس دادنه خیلی شرایط عجیبی میسازه
از دکمه سپاس به عنوان ری‌اکشن لایک، خنده، تشکر، درخت کریسمس و نمیدونم استفاده میکنم
جدیدا به این فکر میکنم که آیا میتونم به عنوان ری‌اکشن دیسلایک هم ازش استفاده کنم یا نه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 26-01-2026

برای تراپی امشبتون ، اپیزود های گهر بار دکتر استاپ رو تجویز میکنم . تضمینی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 26-01-2026

(26-01-2026، 0:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 0:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیباسرا میدونید کدوم سمته؟

چرا با من حرف میزنی از فعل جمع استفاده میکنی؟ 
با من راحت باااش

نه اونم نمیدونم ):

صرفا از سر ادب و اینجور چیزا ولی چشم

خب اگه بخوام دقیقا از وسط شهرداری در نظر بگیرم
دقیقا میشه سمت چپ

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 26-01-2026

(26-01-2026، 0:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بعد اینکه زدم دیدم پیامتو
نقل قول: ترجیح خودمم اینطوریه ولی ظاهرا برای انجمن مشکل پیش میاره

هیچ مشکلی برای انجمن بوجود نمیاره
این مسخره بازیا برای وقتی جواب بود که انجمن پرررر از کاربر و شلوغ بود

یادمه اون زمان صفحه بیشتر از ۲۰۰ میشد گ.ا هنگ میکرد کلاً دیگه هرکی پیام میفرستاد سند نمیشد و بخاطر همین نسخه جدید میزدن

نسخه‌های قبلی هم نگاه کنی تا ۵۰۰-۶۰۰ رفته یسری هاشون

بعد که هنگ میکرد نسخه ها تا ۲۰۰ نرسیده میزدن و این باب شده بود که زیر ۲۰۰ بزنن.

الان وقتی نسخه سالمه لازم نیست حتماً نسخه جدید زده بشه :>

یاد اون حکایته افتادم که زنه سوسیس سرخ میکرد همیشه سرو تهشو کات میکرد و فک کنم به بچش و نوه‌اش سرایت کرده بود 

همینطوری باب شده بود ..
یه روز شوهر زنه ازش میپرسه چرا این کارو میکنی 
میگه نمیدونم مثلاً مادربزرگم همش اینکارو میکرد

بعد میرن ازش میپرسن میگه چیزی نبوده ، من تابه‌ام کوچیک بوده :>

دقیق یادم نیست ولی همچین داستانی بود که میگفت ریشه‌ی خیلی از خرافات و کارایی اشتباهی که انجام میدیدم همینه

این قضیه نسخه‌ جدید بهش شباهت داشت

@م‍حمّد
پ.خ
اینم از سیسی کوچیکه

(26-01-2026، 0:29)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه اومدی^-^

? پیام عباس عراقچی به ترامپ به همراه یک تضمین مکتوب از سوی مسعود پزشکیان

خبرگزاری مهر به نقل از اسرائیل هیوم ادعا کرد:

ویتکاف برای متقاعد کردن ترامپ در به تعویق انداختن حمله نظامی، پیامی را از عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران به همراه یک تضمین مکتوب از سوی مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی به ترامپ ارائه کرده است!

از گوز گوز کردنای زدن ابراهام لینکن رسیدن به پاچه‌خاری برای ترامپ ((: قدرت‌اول منطقه که میگن اینه 

(26-01-2026، 0:34)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Mr.Robot
[quote pid='3882582' dateline='1769376597']

عه اومدی^-^
[/quote]
اره . تلگرام خبری نبودم گفتم یسر بیام‌اینجا

اوم
امیر من ۴روزه دیگ وصل نشدم
هرچند مهم نیس

(26-01-2026، 0:41)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوم
هرچند مهم نیس
خبری نیست چیز خاصی از دست ندادی . 
فقط تو اینستا یه پنگوئن ترند شده

(26-01-2026، 0:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 0:41)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوم
هرچند مهم نیس

ی روز عان شدم
همشو لایک کردم کلیم خندیدم
کاش تو زندگیم ی پنگوئن کوفتی بودم فقط میرفتم

(26-01-2026، 0:44)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 0:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی روز عان شدم
همشو لایک کردم کلیم خندیدم
کاش تو زندگیم ی پنگوئن کوفتی بودم فقط میرفتم
کاش همه‌ مثل تو اینستا رو باز میکردیم میخندیدیم