![]() |
مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) (/showthread.php?tid=37533) |
RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - سلوش - 26-07-2013 توازمتن کدوم رویا رسیدی که تااسمت روگفتی شب جوون شد که از رنگ صدات دریا شکفت ونگاه من پر رنگین کمون شد (صدام کردی از ابی) RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - PISHY - 26-07-2013 They dont know, so it's okay بقیه نمیدونن ولی اشکالی نداره Tell em that is my birthday بهشون بگو که تولدـمه؛ When I party like that وقتی اینجوری جشن میگیرم Jazz it up, jazz it up آهنگ جاز بزنین Happy as can be, falling into you, falling into me بیشتر از همیشه خوشحالـم،اول گرفتار تو میشم و بعد خودم How do you do, calling me the queen, baking cream اوضاعت چطوره؟،منو ملکه صدا میکنی،خامه ی داغ Blow your dreams, blow your dreams, blow your dreams away with me Blow your dreams, blow your dreams, blow your dreams away with me رؤیاهاتو کنار بذار،رؤیاهاتو با من کنار بذار So yummy خیلی خوشمزه ـست "Birthday" سلنا گومز ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - emila - 26-07-2013 (13-07-2013، 18:46)emila نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ارمین عزیز.من واقعاازشعرجدیدتون خوشم اومده.خب بروکه دیگه قیدتوزدم منم دیگه عین توبدم ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - PISHY - 27-07-2013 Walk like a champion, talk like a champion مثل یه قهرمان راه برو،مثل یه قهرمان حرف بزن Ram pa pa pam pam, ram pa pa pam pam Walk like a champion, talk like a champion مثل یه قهرمان راه برو،مثل یه قهرمان حرف بزن Ram pa pa pam pam "Like A Champion"سلنا ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 28-07-2013 من اگه تو نباشی چه طوری واسه گنده ها کنم قاطی؟؟؟؟ (هیچکس) RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - PISHY - 29-07-2013 این تنها کاریـه که میخوام انجام بدم،بیا و با من برقص،قشنگ لطفاً Blow your dreams, blow your dreams, blow your dreams away with me Blow your dreams, blow your dreams, blow your dreams away with me رؤیاهاتو کنار بذار،رؤیاهاتو با من کنار بذار RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - *هوش سیاه* - 29-07-2013 دوستان مشاعره است باید با حرف اخر نفر قبلیتون بگین. من با اخر شعر رها جون میگم. یواش گفتم دوسِت دارم..... واسه اینه که نشنیدی..... بلد نیستم که بد باشم....نگو اینو نفهمیدی (مازیار فلاحی:عمق احساس) RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - saye641 - 29-07-2013 یعنی الان تو خیابون......داره دنبالم میگرده..... باز خیالاتی شدم من ......این خیابونا چه سرده.... مجید خراطها...!!!!!! RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - *هوش سیاه* - 29-07-2013 همه فکرش شده چشمات....گاهی دستاتو میگیره...... یه وقت تنهاش نذاری که... مثه من میشه...میمیره.......دلم بشکنه حرفی نیست فقط کاش عاشقت باشه....میرم از قلب تو بیرون که عشقش تو دلت جا شه (مازیار فلاحی:حرفی نیست) RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 29-07-2013 همه برپا برپا با رپ هیچکس تکون بدین دستا من بازی رو شروع کردم حالا من لم میدم نگاه میکنم تو رو از ترز بازی لذت ببرم بر پا ، هیچکس |