انجمن های تخصصی  فلش خور
خواب تخیلی(جالبه بیایین) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: خواب تخیلی(جالبه بیایین) (/showthread.php?tid=39788)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - MeiChiLu - 18-07-2015

اژدها های توی انیمیشن شرک با من دوست شده بود Dodgy

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - 8zahra1 - 18-07-2015

خواب؟
من نمی دونم امروز صبونه چی خوردم Dodgy
حالا می خوای خوابامو تعریف کنم؟؟؟

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - ☮ VENOM VΛDΞR ☮ - 18-07-2015

الزایمر نداری؟؟؟؟

اممم:297:
نمی دونم!
شاید!
وااااااااای نگرانم کردی
واقعا نکنه من ... crying

اخی طفلکی خدا نصیب نکنه
Big Grin

یک خاطره بگو ؟؟؟

بیش تر خوابای من تخیلی هستش
من از عنکبوت مثه ... میترسم
همیشه هم شروعه خوابام میبینم
خوابیدم یه عنکبوت 3،4 متری با پاهای بلند داره دوره من تارای خودش رو میبافه
بعد یکی یکی منم به عنکبوت تبدیل میشم
اه اه چندشم اومدددggre

تو فوبیا گرفتی

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - عاغامحمدپارسا:الکی - 19-07-2015

(24-07-2013، 20:26)amirff نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب میدیدم که جادوگری بلدم و هر چی زامبی میومد میگشتم

(24-07-2013، 20:15)***star girl*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقریبا 10000000000000000000000000000000000000
بار خواب دیدم پرواز کردمBlush
Blush
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
جالبه

عه ب جونه خودم مثه منی

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - omidkaqaz - 19-07-2015

خواب من: مدرسه مارو برده بود اردوگاه خارج شهر. شب ساعت های یازده  بود که رفتم قدم بزنم دیدم خیلی از اردوگاه دور شدم  بعد دیدم صدای صحبت میاداز پشت برگ ها نگاه انداختم نزدیک بود سکته کنم چیزی که دیدم محال بود باور کنم خون اشام مگه داریم مگه میشه بعد از صحبت هاشون فقط یکم یادمه که گفتن بوی ادمیزاد میاد؟بعد یکی گفت از اردوگاه همین نزدیکی هاس بعد یکیشون گفت بهتر نیست دوران اوج خودمونو از همین جا شروع کنیم؟ بعد یکیشون گفت چرا و کارمون اسون تر شده چون هیچ گرگینه ای نیس با ما مقابله کنه بعد این حرف حمله کردن بعد با تمام وجود به سمت اردوگاه رفتم و داد میزدم خون اشام همه بیدار شدن بعدش به من بدوبیراه گفتن و خوابیدن حدود ساعت 12:5 شب بود که دیدم بدنم داره تغییر میکنه ناخن هام بلند و صورتم پوزه‌دار شد و چشمام تغییر می‌کرد ‌و پس از چند دقیقه به گرگی تمام عیار تبدیل شدم بعد خون اشام هارو دیدم که گفتن : گرگینه چطوری ممکنه؟ و فرار کردن و منو بابام بیدارم کرد

-

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - mr.destiny - 19-07-2015

(19-07-2015، 15:21)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب من: مدرسه مارو برده بود اردوگاه خارج شهر. شب ساعت های یازده  بود که رفتم قدم بزنم دیدم خیلی از اردوگاه دور شدم  بعد دیدم صدای صحبت میاداز پشت برگ ها نگاه انداختم نزدیک بود سکته کنم چیزی که دیدم محال بود باور کنم خون اشام مگه داریم مگه میشه بعد از صحبت هاشون فقط یکم یادمه که گفتن بوی ادمیزاد میاد؟بعد یکی گفت از اردوگاه همین نزدیکی هاس بعد یکیشون گفت بهتر نیست دوران اوج خودمونو از همین جا شروع کنیم؟ بعد یکیشون گفت چرا و کارمون اسون تر شده چون هیچ گرگینه ای نیس با ما مقابله کنه بعد این حرف حمله کردن بعد با تمام وجود به سمت اردوگاه رفتم و داد میزدم خون اشام همه بیدار شدن بعدش به من بدوبیراه گفتن و خوابیدن حدود ساعت 12:5 شب بود که دیدم بدنم داره تغییر میکنه ناخن هام بلند و صورتم پوزه‌دار شد و چشمام تغییر می‌کرد ‌و پس از چند دقیقه به گرگی تمام عیار تبدیل شدم بعد خون اشام هارو دیدم که گفتن : گرگینه چطوری ممکنه؟ و فرار کردن و منو بابام بیدارم کرد

-
تو کلا تو فاز خون آشام و گرگینه ای 
خودتو به دکتر نه به دعانویس نشون بده