انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ★BlAcK EvIl★ - 10-09-2013

(10-09-2013، 13:44)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 13:38)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 8

ماکان Heart

(10-09-2013، 13:39)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 13:35)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 13:33)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای تلفظ درست وای وای
لب ها رو غنچه کرده ومثل بابا شاه بگید وای وای

وای وای c24درسته

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 8

لطفا از شکلک های من استفاده نکنیدDodgy

خواستم به جای تو بگم
خخخخ شیوایم Big Grin

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - روناک 18 - 10-09-2013

عنوان پیام ارسال کننده تاریخ/زمان ارسال
پیام قدیمی من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام happy girl امروز, 12:59 PM
پیام قدیمی من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام ♥♥♥ رومینا ♥♥♥ امروز, 12:57 PM
پیام قدیمی من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام parnia tajik امروز, 12:31 PM
پیام قدیمی من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ امروز, 12:25 PM
پیام قدیمی من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ امروز, 12:12 PM
پیام قدیمی Re: من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ امروز, 12:12 PM
پیام قدیمی Re: !!! jasmin... امروز, 12:11 PM
پاسخ داده شده به !!! jasmin... امروز, 12:06 PM
پاسخ داده شده به من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام *2gether4ever* امروز, 12:00 PM
پیام قدیمی من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام نی نی نینا امروز, 11:54 AM
پاسخ داده شده به من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام گل نار امروز, 11:49 AM
پیام قدیمی Re: من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام jasmin... امروز, 11:49 AM
پیام قدیمی من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام تلما امروز, 11:48 AM
پیام قدیمی Re: من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام نی نی نینا امروز, 11:47 AM
پاسخ داده شده به من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام MAKAN امروز, 11:44 AM
پاسخ داده شده به Re: من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام MAKAN

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mahsa7 - 10-09-2013

:Laie_23:............

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - خانومي - 10-09-2013

خب امتحان ميكنيم....1،2،3.....1،2،3....كسي هست؟آيا؟Huh

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - MONA-GH - 10-09-2013

(10-09-2013، 13:44)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قهرم
اه اه اين بچه ها Dodgyبچه Big Grin

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 10-09-2013

(10-09-2013، 13:44)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تورخدايكيم جواب من وبدهcrying
سلامBig Grin
(10-09-2013، 13:44)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قهرم

نه خواهر اگر قهر کنی بنیاد خانواده دگرگون خواهد شد من از تو طلب بخشش میکنم●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 8

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mïņ̃†êR - 10-09-2013

من قهرم

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 8

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mason - 10-09-2013

(10-09-2013، 13:40)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم!!
.
.
.
.
.
خدآفــس!!Angel
سلام عوضی :}
خوبی؟:}
هیچ جایی نمیری :}
بتمرگ بینم:}

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mahsa7 - 10-09-2013

ماکان من برم؟

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 10-09-2013

(10-09-2013، 13:46)Mahsa7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:Laie_23:............

لطفا شکلک بدون نوشته نزاریدSleepy

(10-09-2013، 13:48)Mahsa7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان من برم؟

چرا انقدر زود؟Undecided
باشه هرجور راحتیBig Grin