![]() |
سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... (/showthread.php?tid=61907) |
RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - سامینا اصل استقلال 4 - 28-02-2014 رپ هیپاپ دیگه خستم از خاطرات موندگارت .بدم میاد از نگاهت . برو نمیخوام برگردی پیشم چون خوب میدونم که کنارش خوبه حالت ![]() RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - kamran2 - 02-03-2014 بهترین سبک پاپ (داریوش معین ابی ...) RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - melika77 - 20-03-2014 عشقم ملانی چقد خوبه موزیکم تا خود صبح میکوبه چرا دستت از دست من دوره خوش میگذره به هرکی بینمونه RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - امــــــیـــــــر راد - 20-03-2014 راک و پاپ و سنتی RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ×●SomeOne●× - 20-03-2014 متالو عشق است! ![]() ![]() RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Nυмв - 23-03-2014 متاااااال! اهنگای زیادیو دوست دارم.نمیدونم هر روز یه اهنگو دوست دارم.ولی فعلا این I find the answers aren't so clear wish i could find a way to disappear all these thoughts they make no sense i find bliss in ignorance nothing seems to go away over and over again just like before ONE STEP CLOSER-LP RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - کاتارا - 24-03-2014 پاپ به همین زودی یکی اومد به جام دیگه به گوشت نمیرسه صدام داری چشاتو میبندی روی من دلت نمیخواد دیگه کنار تو بیام آهنگ به همین زودی از سیروان خسروی فقط چند لحظه کنارم بشین یه رویای کوتاه تنها همین ته آرزو های من این شده ته آرزو های مارو ببین آهنگ لحظه از احسان خواجه امیری RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - رژان - 29-03-2014 فقط و فقط و فقط و فقط ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - حيتايي - 07-04-2014 (21-10-2013، 19:05)a1100 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من برعكس همه رپ:
كوروش كبير بود صلحو آغاز كرد،يهوديا رو از بند بابل آزاد كرد،كوروش ساخت كتيبه ي حقوق بشر،واسه همينه كه دارم يه غرور قشنگ،به ايرانمو به تاريخ وطنم،با خاك همين سرزمين آميخته بدنم...
(ياس)
از بابايي بگو صداي لالايي بگو،از باقالي فروش خسته با گاري بگو،از بازياي روياييو آتاري بگو،از قرقروتاي شور بازاري بگو...
(سورنا)
RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - S R U H - 23-04-2014 Jazz(هرشب شاهین نجفی) روحت دو قسمت شد…میان ما ترک خوردی خوردی به لب هایم…مرا نان و نمک خوردی بوسیدمت ،بوسیدمت ،بوسیدمت از دور بوسیدمت ،بوسیدمت ،بوسیدمت از دور هر شب کتک خوردی ،کتک خوردی،کتک خوردی |