انجمن های تخصصی  فلش خور
این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده (/showthread.php?tid=88541)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 19-02-2014

خانومی حالا چرا انقدر سنگ اسلام و به سینه میزنی؟؟؟؟

میخوای بگی مسلمونی؟؟؟؟ باش قبول!!!!!

RE: این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده - ♥♥♥ツnazgoOlツ - 19-02-2014

(18-02-2014، 22:04)t.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 20:30)♥♥♥ツnazgoOlツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 17:42)t.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب هر كسي دوست داره يه جور لباس بپوشه كسي حق نداره كسي رو مجبور به كاري كنه

(17-02-2014، 20:42)رویا استایلز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 19:45)♥♥♥ツnazgoOlツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر هر هر چقدر خنده داربودSleepy

نمیدونم.نمیخوام بحث سیاسی راه بندازم ولی مثلا اگه من بخوام برم خارج پدرم در میاد بااین قیمتا.ولی خوب اگه ادامه بدم بحث سیاسی میشه فیلترم میکننBig GrinBig Grin
حق نداري به كسي توهين كني كل خانواده ي من اينجوري لباس مي پوشن ولي دليلش جلب توجه نيست والا از كل چادري ها و اونايي كه اسلام اسلام مي كنن بهترن خدا به درون بنده هاش نگاه مي كنه نه جوري كه لباس مي پوشن وگرنه كل ادماي دنيا غير از مسلمونا كه تعدادشون خيلي كمه مي رن جهنمAngry
ببخشیدا الان گفتی نباید کسی رو مجبور کنیم به این کار اون کَس خداست خدایی که تورو افریده میخوای برخلاف دستورش سرپیچی کنیAngry
بعدش کمی باهات موافقم ولی همه ی چادریا اینجوری نیستنBlush
خدا انقدر مهربون هست كه اين چيزاي ناچيز رو ببخشه
این ناچیزه؟ اگه بخوای از قصدیه کاریو انجام بدی خب معلومه نمیبخشه میگی خب خدا میبخشه بذار رعایت نکنم خب این درست نیست اگر حواست نبود و نمیتونستی حجاب کنی اونموقع خدامیبخشهSleepy

(19-02-2014، 14:38)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانومی حالا چرا انقدر سنگ اسلام و به سینه میزنی؟؟؟؟

میخوای بگی مسلمونی؟؟؟؟  باش قبول!!!!!
من هدفم این نیست فقط میخوام دلیلشو بدونم همین توی تاپیکم گفتم مثلا Sleepy

RE: این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده - ♫♪ RoZa ♪♫ - 19-02-2014

باهات موافقم منم نمیدونم
اما من که مثل اون بعضیا نیستمSleepy

RE: این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده - مبینافرزین - 19-02-2014

به خاطر اینکه پسرا براشون غش کنن به خاطر اینکه عقده هاشون رو هم جمع شده و نتیجه اش شده این به خاطر اینکه سختشونه بتونن حجاب رو رعایت کنن فکر میکنن اگه ی ذره خودشون رو بپوشونن امل به حساب میان
به خاطر مد
بعضی هاشونم فکر میکنن خیلی خوشگله اند ولی اینطور نیست نمیگم بی حجاب ها همشون بدن گاهی هم واقعا ی بی حجاب میتونه از صدتا چادری بهتره باشه و نباید از روی ظاهر قضاوت کرد مهم باطن آدم هاست بستگی داره چقد قلبشون پاکه...Heart
درسته کشور ما اسمش جمهوری اسلامیه ایرانه و گشت ارشاد هم نمیتونه کاری بکن بر عکس مانتویی ها لج بازی میکنن

RE: این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده - سوپرمغز - 19-02-2014

HuhHuhHuhHuhنمیدونم

RE: این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده - I LOVE YOU FARHAD - 19-02-2014

والا شاید دوست داشته باشن اینجوری لباس بپوشن

RE: این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده - hastam - 19-02-2014

ب ما ربطی نداره هرکسیرو تو قبر خودش میزارن ن ن...مگه اونا میان بگن چرا چادریا فلان تیپو دارن.....از آن مترس ک های و هوی دارد از ان بترس ک سر بتوی دارد....بعدم اسلام نگفته 2متر پارچه زنا بکشن رو خودشوم....قران گفته بدنشون پوشیده باشه ینی پا و دستو تنشون دیده نشه اونام ک دیده نمیشه اگر هم خلاف شان باشه خدا بهترین قاضیه.....

RE: این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده - M ATIN - 19-02-2014

راست می گی واقعا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجام ببین

RE: این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده - dokhmal khoshkele - 19-02-2014

خودت میگی برای جلب توجه
آره ایرانین و دینشون جور دیگست اما خب فرنگیا خوب تونستن تو ایران برنامه هاشونو پیاده کنن و توش جنگ روانی راه بندازن مخالفشم اما نمیتونم به خودم بگم حجابم همونجوریه که تو دینم گفته شده همه ی منطقارم میدونم اما نمیدونم چجوری باید درستش کنم در ضمن من اصلا تو نخ جلب توجه نیستم چون میدونم کسایی که اینجوری جلب میشن مطمئنم همینجوریم دفع میشنHuhUndecided

RE: این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده - paransas - 20-02-2014

چ میدونم عقده ین دیگ