انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² (/showthread.php?tid=170169)

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - Aiden Pearce - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:10)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:08)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:02)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چیز قدیمیش خوب بود حتی فلش |:

حتی محسن و حتی احمد . Angel

حتی من ..

والا به خدا ..

هممون تغییر کردیم به شدت .

ولی این شیـوا هنوز که هنـوزه مث قبله . چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 80
کی ؟

شیوا؟

جک میگی؟
(07-09-2014، 20:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:07)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:03)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به طور اتفاقی آهنگ کاغذ و قلم   با هماهنگه سامی بیگی رو گوش دادم یاد قدیما افتادم |:

دلم گریه میخواد |:

نترس خدا تورو واسه درد انتخاب کنه چون این دردا قبلن روی یاس امتحان شدم
واسه خودم بودم یه موش آزمایشگاه crying

من کسی نیستم با این زخم ها دردم بگیره ..

اما این اشک هارو کی می خواد گردن بگیره؟
مممممممنننننننن خیلی تنهام تودلم خیلی حرفاس

این زندگی قلب منو چاک داد منو زد زمینو روبه روم وایساد ..

آدما از هم که دور میشن
سلام سردم به زور میگن
آدما از مرگ و خون میگن
با صدتا حسرت به گور میرن

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - tyjtfhdhr - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:11)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:08)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:03)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به طور اتفاقی آهنگ کاغذ و قلم   با هماهنگه سامی بیگی رو گوش دادم یاد قدیما افتادم |:

دلم گریه میخواد |:

بیا بغل خالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]هgroucry girl

از بغل مغل گزشته |:

منحر ف-_______-
امیر SH U PLZ  اعصاب ندارم ..
اوکیخواستم شوخی کنم یکم بخندی 
جو سنگین تر از این نشه

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - hidden ninja - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:11)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:09)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سه ماهه مادرم رو ندیدم
سه ماهه خواهرم رو ندیدم
یک ماهه پدرم رو ندیدم
دلم میخواد رو شونه های یکی گریه کنم...

می دونی یه حرفایی هست که ممکنه آدم روش نشه بزنه ولی اگگه تو دلت بمونه یه عقده می شه بیا با هم دردودل کنیم

رو طبقه دوم تخت دراز کشیدم
دیگه بریدم...
نو جوونیم رفت برا کنکور
بیا قبول شدم
ولی الان سربازم....

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:11)*nima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشعورا Dodgy

شیــوا این باز فوش داد . cry girl

اخطار بده بش دیگه . -_-

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - Mïņ̃†êR - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:08)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:02)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی من ..

والا به خدا ..

(07-09-2014، 20:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 19:58)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سه ساعت یه چیزیو برای شیوا توضیح دادم .

یه سوال خیلی مسخره هم از امیر کینگ پرسیدم .

ولی نوشت : پیامی وارد نشده . لطفا پیامی وارد کنید . عنتر -_-

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ25r30

نمیشه یه کاریش کرد
؟ ؟؟؟؟؟؟

2000 بار تا الان این بلا سرم اومده . چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 80

صابر صابر صابر من که میگمهمه میان پست میزارن ما این مشکلو نداریم جیغغغغغغغغغغغغغغ
:rum:
(07-09-2014، 20:08)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز چه مرگته Big Grin

دلم گریه میخواد |:

بیا بغل خالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]هgroucry girl

از بغل مغل گزشته |:

پس>>>>>>>>>2mo5

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - hidden ninja - 07-09-2014

ایمان ولش کن
خودشو معرفی میکنه

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی من ..

والا به خدا ..

(07-09-2014، 20:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 19:58)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سه ساعت یه چیزیو برای شیوا توضیح دادم .

یه سوال خیلی مسخره هم از امیر کینگ پرسیدم .

ولی نوشت : پیامی وارد نشده . لطفا پیامی وارد کنید . عنتر -_-

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ25r30

نمیشه یه کاریش کرد
؟ ؟؟؟؟؟؟

2000 بار تا الان این بلا سرم اومده . چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 80

صابر صابر صابر من که میگمهمه میان پست میزارن ما این مشکلو نداریم جیغغغغغغغغغغغغغغ
:rum:

کی گفته مشکل نداریم من گوشش ببرم بدم هاپو بخوره . 

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 80

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - an idiot - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:13)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:09)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سه ماهه مادرم رو ندیدم
سه ماهه خواهرم رو ندیدم
یک ماهه پدرم رو ندیدم
دلم میخواد رو شونه های یکی گریه کنم...

من که دلم میخواد برم سربازی . :viki: با بتن بزنم تو دهن مردم بگم خانوم حجابو رعایت کن . p336

مـــاشین گشت ارشادو سوار شم برم دختر بازی . ینی میشه . cry girl

مهناز کو ؟!! :vil:

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - Mïņ̃†êR - 07-09-2014

(07-09-2014، 20:14)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 20:11)*nima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشعورا Dodgy

شیــوا این باز فوش داد . cry girl

اخطار بده بش دیگه . -_-

این خدا زده ولش کن25r30

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - MOHSENEBRAHIMI - 07-09-2014

نقل قول: پس>>>>>>>>>[img]images/smilies/newsmilies/2mo5.gif[/img]
از دخترا نباد سنشونو پرسید ..

ولی شما چند سالتونه؟|: