انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 (/showthread.php?tid=294441)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - Prometheus - 23-02-2021

(23-02-2021، 21:36)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 21:35)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همه دوس دارن بچه منفی باشن؟!

داداش من هیچکس دوست نداره بچه منفی باشه هیچکس
این دوستای ناباب هست که ادمو خراب میکنه حتی اون دوستای ناباب هم دوست ندارن منفی باشن

من با دوستای ناباب خیلی حال میکنم

من خودم دوست ناباب دوستامم ._.!

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - BIG-DARK - 23-02-2021

شاید متوجه من شده باشی
خیلی با تو راحتمو هر حرفی میزنیم بهم اره حسین؟
تو منفی بودن خیلی ذات ها هست
مثلا خودم تعریف از خود نباشه ولی هیچ چشمی به دخترای فلش نداشتم
شاید تا اوایل اومدنم یکم کم عقلی کردم و پا پیچ تعدادی دختر شدم اما دگه ازشون دوری میکنم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - *VENUS* - 23-02-2021

(23-02-2021، 21:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 21:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم؟!

می خواستم صبا رو معرّفی کنم چون حس می کرد کسی تحویلش نمی گیره.

صبا کیست؟ ^.^

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - BIG-DARK - 23-02-2021

(23-02-2021، 21:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 21:32)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید...
میدونی منم تا 10 11 سالگی خیلی بچه مثبتی بودم._. یعنی حتی نماز هم اگه بلد بودم میخوندم همیشه از دخترا دوری میکردمو خودمو بهشون نمیزدم
ولی بعد از اون زندگیم تغییر کرد شدم یه پسر مغرور._. اولا شده بودم یه بچه قرتی
که یکی نصیحتم کرد و از قرتی بودن خودداری کردم
تا اینکه اومدم فلشو زندگیم تغییر کرد خیلی چیزایی یاد گرفتم که حتی بچه های 7 8 سال ازم بزرگتر نمیدونن
پسر عمم 20 سالشه
باورت میشه نمیدونه تنظیمات گوشی  یعنی چه؟

منظورم این بی اف اف و اینا نیست:/

تو میتونی با ملیکا ازدواج کنی:|
برات خوشحالم که عاقل تر شدی ^.^
تو هنوز کلییییی وقت داری واسه پیشرفت کردن
+
اُ نههه ملیکا خواهره منه ^.^

عاقل تر نشدم همونم فقط خیلی چیزای گنده تر از خودم فمیدم:/

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - فرنودِ بن گیومرث - 23-02-2021

(23-02-2021، 21:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 21:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر ادمی نمیشه تو همون دقیقه اول تحویل گرفت

آره احتمالاً.
می ذارم خودش مستقل به بار بیاد. : دی

(23-02-2021، 21:39)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید متوجه من شده باشی
شاید تا اوایل اومدنم یکم کم عقلی کردم و پا پیچ تعدادی دختر شدم اما دگه ازشون دوری میکنم

این که کاری به دخترای انجمن نداری تعریف از خوده؟ :|
اره داش راحت باش ... بیا پیوی فحش بده ان ^^
+
بچه منفی با این بچه منفی که تو میگی خیلی فرق داره

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 23-02-2021

(23-02-2021، 21:39)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید متوجه من شده باشی

من کاملا یادمه

(23-02-2021، 21:41)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 21:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر ادمی نمیشه تو همون دقیقه اول تحویل گرفت

آره احتمالاً.

مث یک نقطه!

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - صبایِ نوروزی - 23-02-2021

(23-02-2021، 21:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 21:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا کیست؟ ^.^

منم منم ^^ سلام علیکم.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - فرنودِ بن گیومرث - 23-02-2021

(23-02-2021، 21:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا کیست؟ ^.^

یکی از المپیادی هایی که بر خلاف من مدال هم گرفت.

(23-02-2021، 21:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 21:41)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره احتمالاً.

مث یک نقطه!

آره بِرار.

احوال شریف؟