انجمن های تخصصی  فلش خور
×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× (/showthread.php?tid=296945)

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - *Aɴѕel* - 15-05-2021

(15-05-2021، 19:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 19:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش حلال کن الله وکیلی خودش بم گفت واسش درست کنم  Telegh_01
اون منو اغفال کرد و به دره های هولناک کشوند  Telegh_01

نچ نچ نچ
هعیییی داشتم کرم تو استینم پرورش میدادم

کرم عمته-_-

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - THEDARKNESS - 15-05-2021

(14-05-2021، 18:48)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوردلت برام تنگ نمیشه/=
عجیبه خدایی Confused

هومممم!

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - Emmɑ - 15-05-2021

(15-05-2021، 19:25)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 12:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل ریختم:>
@ابراهیم هادی

اندازه یه عدس یا بیشتر؟
از عدس هم کمتر

(15-05-2021، 19:41)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 12:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منیم رژیمیم وار سوزباز اردبیلی:>
گ گوخما من سنی خوشبخت الرم:*یازخیلیم گلیر اوزوم آلام اصلا ناراحات اولما|:
یالان دیسن سن اوکوز اصیل سنD:اینانمیسان؟o_o
جووووون به خودت لالاش:*

رژیمون وار اما شکلات جزو وعده های اصلون دی کنار گویمیبسان متاسفانه :v سوزباز عمته ._.
احتمالی زیر صفر درصد دی D: حقیقتا این جملتو متوجه نشدم
نیه یالان؟ :> یوخ D:
جررر D:
به نکته ظریفی اشاره کردی(؛
به سن منیم عمم سن دا D:اوکوز لر بیلمز*-*
سن غلط الیسن او صفح اریوینن._.اینان حقیقت~.~
یمه گالارسان الیمده

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - Prometheus - 15-05-2021

دلم هیجان میخواد :|

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - Mohlek - 15-05-2021

(15-05-2021، 19:27)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 16:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تو امتحان داشتی بقیه چرا باید میومدن

@ابراهیم هادی

الان که همه کاندید شدن بگو کاندید موردعلاقت کیست

فعلا شلوغه ! باشه بعد تاییدشدنشون

(15-05-2021، 15:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااامممم ^^

چطورین ؟! ^^
+

ملیکای عشق؟

سلام =#

(15-05-2021، 19:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دکترا جوابم کردن  Telegh_01

به شعری هست که میگه نوار مغز سرم در محضر دکترا خط خطی و قاتی بود:/ 
دکتره بهم نگاه کرد که این چه نوار مغزی بود؟
:=/:=/
میگن.شاعرا و ادیبا بعد از خوندن این.شعر در یک حرکت نمادین بصورت دسته جمعی خودکشی کردن Telegh_01

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - Medusa - 15-05-2021

(15-05-2021، 20:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم ثبات می‌خواد.

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - Emmɑ - 15-05-2021

(15-05-2021، 20:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 20:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم ثبات می‌خواد.
دلم توجه میخواد..

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - *Aɴѕel* - 15-05-2021

(15-05-2021، 20:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 20:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم ثبات می‌خواد.
دلم توجه میخواد..

دلم ازادی میخواد

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - моои - 15-05-2021

(15-05-2021، 20:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 20:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم توجه میخواد..

دلم ازادی میخواد

دلم هیچی نمیخواد._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=296970
این رمانه؟:/
ماکتاب تستشو داریم:/

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - سهَ‌ند - 15-05-2021

لکه های سفید را چگونه پاک کنیم؟