انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) (/showthread.php?tid=271924)

RE: گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) - Đęąđ.ğïřł - 15-01-2019

(15-01-2019، 21:27)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) 82

عکس خودرا بالینک مستقیم قرار دهید._.

RE: گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) - م‍حمّد - 15-01-2019

(15-01-2019، 21:29)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2019، 21:27)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) 82

عکس خودرا بالینک مستقیم قرار دهید._.

چشم قربان!

RE: گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) - ÆMÆշЇÑζ - 15-01-2019

(15-01-2019، 21:25)gamzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميفهم چي ميگي ولي بعضيا واقعأ از مقامشون سواستفاده ميکننن فکر ميکنن کي هست مجازي چي هست که مقامش چي باشه، از آدماي مثل شما بيش از اندازه خوشم مياد نميدونم تاحالأ متوجه شدين يا نه اما درسته من دختر ولي لوطي صفت هستم (تيپ و قيافم بروزه اما غيرتم واس زمان بهروزه) از آدماي شبيه شما بسيار خوشم مياد
ببخشيد اسم شما چيه؟؟
درسته و موافقم , ولی این همکارمم پسر بدی نیس , میگم ک یا من باده خوردم و مستم یا این همکارم ک حرفامون رو متوجه نشدیم !
لطف دارین Telegh_41
ای جان از این دختر بهروز صفتا ک غیرتین ؟ تسبیح و لنگ هم دستشون میگیرن ؟ 25 اینا خیلی جذابنTelegh_01

کوروش هستم (؛

RE: گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) - Đęąđ.ğïřł - 15-01-2019

(15-01-2019، 21:36)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2019، 21:25)gamzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميفهم چي ميگي ولي بعضيا واقعأ از مقامشون سواستفاده ميکننن فکر ميکنن کي هست مجازي چي هست که مقامش چي باشه، از آدماي مثل شما بيش از اندازه خوشم مياد نميدونم تاحالأ متوجه شدين يا نه اما درسته من دختر ولي لوطي صفت هستم (تيپ و قيافم بروزه اما غيرتم واس زمان بهروزه) از آدماي شبيه شما بسيار خوشم مياد
ببخشيد اسم شما چيه؟؟
درسته و موافقم , ولی این همکارمم پسر بدی نیس , میگم ک یا من باده خوردم و مستم یا این همکارم ک حرفامون رو متوجه نشدیم !
لطف دارین Telegh_41
ای جان از این دختر بهروز صفتا ک غیرتین ؟ تسبیح و لنگ هم دستشون میگیرن ؟ 25 اینا خیلی جذابنTelegh_01

کوروش هستم (؛

عجبTelegh_01Telegh_01

RE: گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) - gamzade - 15-01-2019

مرسي آهان شناختم
ميدونم آدم بدي نيست/

RE: گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 15-01-2019

(15-01-2019، 21:21)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2019، 21:14)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاام خوبی ممدجااااان؟؟؟؟؟؟
بنظرت چن متره پس خخ

با ادب شدیا!!
سلام میدی!

بلخره همنشینا تاثیر میذارن

(15-01-2019، 21:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2019، 21:09)gamzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله حق باشماست آدما باهم فرق دارن اما جدا از اين
از شجاعت و اخلاقت خيلي خوشم امد (همين الان داشتي بايکي بحث ميکردي) خوشم امد از ديگران دفاع ميکني
بابت اين اخلاقت شجاعتت به خودت افتخار کن همين
درسته .. نه خود عموصابر و ملیک (مدیرناظم) میشناسن منو , برای دفاع از حق خونم جوش میاد و رگبار کلمات ! برا همین هیچ ترسی ندارم که ی وقت مقاممو از دست بدم یا کسی بد فکر کنه دربارم چون اونایی ک باید بشناسن میشناسن شخصیت منو ..
من و همکارمم خصومتی ک نداریم , رفیق و همکاریم , فقط معلوم نیست امشب من خمر خوردم مست روی یارم یا همکارم !

(15-01-2019، 20:57)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای من ادب دارماااااا ولی لحنم تنده یههه ذره

خودت میگی بهش ربطی نداشته ... خو حالا من راحتش کردم گفتم فوضول جفتش یکیه بیخیال خخ
میدونم فرهنگشو داری
من چون چند بار دیده بودمت تو گ.ا و اینکه ادب داری حمایت کردم
حالا ما همکاریم تو بحث بودیم ولی تو سعی کن با همه بگو بخند داشته باشی بدون تیکه ای یا هرچی , همیشه مهربون و نرمال باش باشه ؟

اوکی دادا کسی پا رو دمم نذاره کاریش ندارم

آقا کوروش اگه شما مستي که خوش باشي (بجا منم بخور)
اگه رفيقت مسته که اشکال نداره بزار اون خوش باشه
درکل خوشم به خوش بودن شما و همه بچه ها، کوچولوتم شب و روز و روزگارت خوش

RE: گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) - ÆMÆշЇÑζ - 15-01-2019

(15-01-2019، 21:53)gamzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا کوروش اگه شما مستي که خوش باشي (بجا منم بخور)
اگه رفيقت مسته که اشکال نداره بزار اون خوش باشه
درکل خوشم به خوش بودن شما و همه بچه ها، کوچولوتم شب و روز و روزگارت خوش
واقعا واسم خیلی شیرین و جالب بود دختری ببینم که اهل این چیزا هست ..
اخلاق جالب و خوبی داری :>
از صبح من سرکار و کلاس بودیم الان دگ داریم شهید میشیم کم کم :^
شب همگی خوش

مرسي، يکم حرف زدم دلم باز شد
منم خستم برو بخواب منم ميخوابم
شبخوش تا بعد باي باي

RE: گفتگوی آزاد نسخه یلدا 97 (328) - امیر‌حسین - 15-01-2019

UNHRC

@Faust