انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 28-02-2026

(28-02-2026، 12:25)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز آلبوم جدید میتسکی اومد هنوز دارم همونا رو گوش میدم
بدک نیست.انتظارم بیشتر بود
میتسکی؟ نمیشناسم
آرتیست موردعلاقمه ولی خب چندان معروف نیست آهنگاشم بیشتر ایندی و ایندی راکن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - THEDARKNESS - 28-02-2026

(28-02-2026، 12:24)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش اومدی

مرسیی
با ذوققق زیاد اومدم

از بی خبری کلافه هستم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 28-02-2026

(28-02-2026، 12:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:24)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسیی
با ذوققق زیاد اومدم

از بی خبری کلافه هستم

از خبرای بله و اینا استفاده کن با اینکه نصفش فیکه ولی باز بهتر از هیچیه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 28-02-2026

(28-02-2026، 12:27)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:26)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شهر انقدر شلوغه بخوامم هیچجا نمیتونم برم
ارههههه یادمه
نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت:|
همه دارن میرن خونه
خوشحال باش

چرا اینترنتو قطع کردن احمقا
حوصلم سر میره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 28-02-2026

(28-02-2026، 12:30)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرتیست موردعلاقمه ولی خب چندان معروف نیست آهنگاشم بیشتر ایندی و ایندی راکن
ببین تو همین سانگ سرا پیداش میکنی ملیکا
بفرست لینکشو
نبود
یه دو سه باری آهنگاش ترند شده بود یکی نوبادی یکی هم مای لاو آل ماین

بچه ها همتون ملی شدید؟پروکسیای من هی قطع و وصل میشه فک کنم هنوز کامل ملی نکردنن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - THEDARKNESS - 28-02-2026

(28-02-2026، 12:32)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بی خبری کلافه هستم

خب نمیتونم باور کنم ۱۲ تا پایگاه آمریکا رو ترکونده باشن و یک لشکر رو کشته باشن Smile

به اینا باشه الان یک ناو هواپیمابر رو هم غرق کردن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 28-02-2026

بازگشت همه به سوی اوست .. (فلشخور) ! ike

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Medusa - 28-02-2026

(28-02-2026، 12:27)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هاا اینجااا غرب تهران پشتت هم صدا میادد(((:

من آخرین بار نیم ساعت پیش اینا شنیدم 

(28-02-2026، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبود

مای بیبییی مای بیبیی یور مای بیبیی سِی ایت تو مییی

(28-02-2026، 12:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:32)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب نمیتونم باور کنم ۱۲ تا پایگاه آمریکا رو ترکونده باشن و یک لشکر رو کشته باشن Smile

به اینا باشه الان یک ناو هواپیمابر رو هم غرق کردن
((((((((:
اره خدایی

(28-02-2026، 12:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:27)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هاا اینجااا غرب تهران پشتت هم صدا میادد(((:

من آخرین بار نیم ساعت پیش اینا شنیدم 

(28-02-2026، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبود

مای بیبییی مای بیبیی یور مای بیبیی سِی ایت تو مییی

من چند دقیقه پیش شنیدمم ولی خب فقط صداش میاد فک کنم دارن شرق و جنوب تهرانو میزنن
کدوم سمتی؟