انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=114727)

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 03-06-2014

(03-06-2014، 12:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــــــب دیگه چ خبر ؟! (بحثو عوض کنید و الا شل و پلتون میکنم :|| ) *^___^*

سـارا انـدازه کله ی خر ننویس بدمـ میـاد *-__-*

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ - ERF@N - 03-06-2014

(03-06-2014، 12:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووی رضی :/

چرا با من لج شدی اخمخ ؟ :|

کیی با تو لج شُده بگو برم دهنشو جر بدم ؟ :|

رضا هویی T_T

با مرضی لج نباش :| باهاش لج باشی لچ میکنم باهات /: :|

رضی -_- :/ آخ قربون دستت :| دهنـشو گَشَنــــــگ جــر بده :|

حال کن رضی *^_^*

آیسان با من مهربون شدی :|
من نمیتونم بات مهربون باشم....
عرفان...
من حرف ناجور زدم...
محرومم کن....
فعلا حال کردن ندارم. بزار بعدا می کنم

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-06-2014

(03-06-2014، 12:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانم زنته ؟ :|

من غلط بکنم بهت خیانت کُنم :|

هومم میخوام مهربون باشم :|

(03-06-2014، 12:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خدا....
اه...
مسیح خان.....
شما هم نمیخواد واسه ما غیرتی شی...!
خودم میدونم کجا باس چ جوری رفتار کنم....
حد و حدود خودم و بعضیا رو هم میدونم....
و همینطور میدونم که شما ارسال منو گزارش کردی.....
به این جماعت شوخی نیومده....
بای آل....

رضا ؟ عع

اه ینی واقعن بگردم جنتونو !

بتمرگ تو هم دیگه !

رضا ؟

نچ

دستت درد نکنه مسیح خیلی دیگه باحالی ! پوفف

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 03-06-2014

(03-06-2014، 12:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشکه یــــ خواهر پیدا کردی ||:

کی ؟ -_-
آیسان شکمشو نمیبینی -__________-

تو روحت عـــ*ـــنــه کثفیـو :|||

گـ*ـوه خـوردی تو :|

خعـــ ــــلی دوس داری خواجه شی نع ؟ ||:

هرچی ک گفته نه :|||

اصن ب تو خوبی نیومده -_- !

عرفان :| به مهدی بگو بیاد باش آشنا شیم :|||||

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ - ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ - 03-06-2014

(03-06-2014، 12:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووی رضی :/

چرا با من لج شدی اخمخ ؟ :|

کیی با تو لج شُده بگو برم دهنشو جر بدم ؟ :|

رضا هویی T_T

با مرضی لج نباش :| باهاش لج باشی لچ میکنم باهات /: :|

رضی -_- :/ آخ قربون دستت :| دهنـشو گَشَنــــــگ جــر بده :|

حال کن رضی *^_^*

عرفان...
من حرف ناجور زدم...
محرومم کن....
بابا تو دومادمونی چی چیو محرومم کن نمی خواد عرفان...

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ - m016 - 03-06-2014

وای گفتگوی ازاد چقدر خرتو خره Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ - ( lιεβ ) - 03-06-2014

-__-* هــیمممم -_-*

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ - Mason - 03-06-2014

خوبه وبم ؟ :/

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-06-2014

عرفان...
من حرف ناجور زدم...
محرومم کن....

لوس نشو :|

الان احساس میکنم تو ایسانی من رضام :| دقیقا مث کار منو داری انجام میدی -_-

منم باس محروم کُنی عرفان اگه رضا رو محروم میکُنی -_- !

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ - ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ - 03-06-2014

(03-06-2014، 12:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من غلط بکنم بهت خیانت کُنم :|

هومم میخوام مهربون باشم :|

(03-06-2014، 12:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خدا....
اه...
مسیح خان.....
شما هم نمیخواد واسه ما غیرتی شی...!
خودم میدونم کجا باس چ جوری رفتار کنم....
حد و حدود خودم و بعضیا رو هم میدونم....
و همینطور میدونم که شما ارسال منو گزارش کردی.....
به این جماعت شوخی نیومده....
بای آل....

رضا ؟ عع

اه ینی واقعن بگردم جنتونو !

بتمرگ تو هم دیگه !

رضا ؟

نچ

دستت درد نکنه مسیح خیلی دیگه باحالی ! پوفف
به خدا به جون خودم من رضا رو گزاررش ندادم آیس