انجمن های تخصصی  فلش خور
گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ (/showthread.php?tid=163321)

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Mïņ̃†êR - 23-08-2014

(23-08-2014، 0:14)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره پیام داده : دوس دخترم میشی؟
من: ||||||:

پسره:این ینی اره؟

من: |||||:

پسره:دختره ی ارشیده چقد زود گفتی بله، من با دخترای اویزون دوس نمیشم

قیافه من در اون لحظه:گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ 83

25r3025r30خیلی باحال بود

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - kimia kimia1378 - 23-08-2014

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممممممم​ممTongueTongueTongueBig GrinBig Grin

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Jack Daniel'ѕ - 23-08-2014

(23-08-2014، 0:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی bathtime

گرگینه

غزل سکوت علامت رضایته دیگه :-)Big Grin

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - ρяіηcεss~Αιοηε - 23-08-2014

خوب چ خبرا؟عمه های گرامی چطورن؟

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - armin van buuren - 23-08-2014

(23-08-2014، 0:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2014، 0:13)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2014، 0:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2014، 0:02)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجارو همه دارن از بی شوهری تو افق محو میشن ^____^

هیمممممم...

زردک  ._.
اینجا همه دارن از بور بودن من سو استفاده می کنن +___-

زردک
بگو به چپم... ^__^

:!

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - ற!sS~saЋİ - 23-08-2014

(23-08-2014، 0:16)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2014، 0:06)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2014، 0:00)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:59)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/////:
چته ؟!
لب و لوچه کج میکنی وآس ما ؟؟ :||
////:

غزل گفتم که گآو عمته :/

ت پش** خوردی لین حرفو زدی>_ <
رو عمت حساسی !!!!!! 

چن تا عمه داری ؟ (:

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - ρяіηcεss~Αιοηε - 23-08-2014

من فک کردم شکلکه ردش میکنه

دو سه بار جواب داده بود اینکار

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - armin van buuren - 23-08-2014

(23-08-2014، 0:19)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب چ خبرا؟عمه های گرامی چطورن؟
سه تا دارم کودومش فقط حق پرسیدن حال و احوال یکیشون و داری ؟؟؟!!""___""

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 23-08-2014

تآبستون چه حآل میده ._.
یآد مدرسه موقع زمستون افتآدم :|

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - ըoφsիīkα - 23-08-2014

سحـــر بســتمـ اونجــارو هــا -_____-