انجمن های تخصصی  فلش خور
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ (/showthread.php?tid=184705)

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 17-10-2014

نقل قول: همون موقع که با ایسان بودی با پریام بودی
| : ? W.T.F

انقد بیخود شایعه سازی نکن واس بقیه ..

+ آیسان ولش کن مهم نبود ..

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Ƒαкє ѕмιƖє - 17-10-2014

(17-10-2014، 20:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن اژدها داره اونجا :|||||

^__^

میگَن هرکی با هرکدوم از اعضای بدنش ک گُناه کرده باش آویزون میشهههه :|||||||||||||||

تازه میگن هرکی هر گُناهیی کِ کرده باشِ همون شکلی میره اون دُنیا ینی نصف پِسَرا شِکِل *ـیر میرن اون دنیا :|||||||||||||||

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Mason - 17-10-2014

(17-10-2014، 20:38)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 20:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 20:31)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که هیچ فایده ای جز گند زدن به شخصیت خودتون نداره...

تو نت شخصیت ب چ درد ادم میخوره ؟ :|
چند ساله اینجایی؟؟؟
چند رفیق تو این سایت داری؟؟؟
این سایت چند تا کاربر داره؟؟؟
بعضی از بچه های سایت همو میبینن تو دنیای واقعی
پس قطعا تاثیر داره اگه بخوای به عنوان مدیر نویسنده یا حتی ی کاربر معمولی تو این سایت فعالیت کنی...
اضلا اون بکنار از قدیم از کوزه همون برون تراود که در اوست... اونایی که جنبه فضای مجازی رو ندارن قطعا تو فضای حقیقیم شخصیت جالبی ندارن...

شما اینطور فک کن ..

خدافظ

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Wanton - 17-10-2014

من فقط نظاره میکنم ! _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 83

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - saeedrajabzade - 17-10-2014

ویررر...

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Jack Daniel'ѕ - 17-10-2014

(17-10-2014، 20:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 20:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن اژدها داره اونجا :|||||

^__^

میگَن هرکی با هرکدوم از اعضای بدنش ک گُناه کرده باش آویزون میشهههه :|||||||||||||||

تازه میگن هرکی هر گُناهیی کِ کرده باشِ همون شکلی میره اون دُنیا ینی نصف پِسَرا شِکِل *ـیر میرن اون دنیا :|||||||||||||||

وووییییی ._.

واقعا ؟؟ ._.

(17-10-2014، 20:42)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط نظاره میکنم ! _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 83

بهتره حرف بزنی چون اگه نظاره کُنی پای تُ رو هم میکشن وسط ._.

:|

(17-10-2014، 20:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات بدید من اومدم..Big Grin

نمیشه ندیم بفرستیمـ ؟ ._.

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 17-10-2014

برا همینه میگم ادم نباید تو این دنیا دس کسی اتو بده!
بیا حالا همه میخوان پته همه رو اب بریزن..
هزار بار به خودم قول دادم دیگه اینجا نیام..
پوووف!

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Mïņ̃†êR - 17-10-2014

(17-10-2014، 20:41)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: همون موقع که با ایسان بودی با پریام بودی
| : ? W.T.F

انقد بیخود شایعه سازی نکن واس بقیه ..

+ آیسان ولش کن مهم نبود ..

اها میبینی چقدر بده حرف الکی بزنی؟اره؟پس بفهم وقتی در مورد من حرف الکی میزنی چه حسی داره

(17-10-2014، 20:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وووییییی ._.

واقعا ؟؟ ._.

بَله بازم خفنه ؟ -_-

علی الان خیلی فرصت خوبیه میتونیما فحش بدیم سر شیوا گرمه :|