انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 246 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 246 (/showthread.php?tid=236565)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - rango! - 16-07-2015

. - .

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - امیررضا* - 16-07-2015

(16-07-2015، 2:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:33)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فوش دادن نکته مثبت داره ؟ :V

میدونه جالب ترش چیه ؟ .-. 

اینکه دختر در فوش دادن از نداشته هاشون مایه میزارن .. گفتگوی آزاد نسخه 246 83

این به خاطر اینه که پسرا خیلی آزآدانه فوش میدن :| .. تبدیل به عقده شده در جنس مونث :V

بله داریم .-.
نکته مثبتش بر می گرده به اینکه به طور ناخودآگاه دختر ها نسبت به گذشته دارن مرد تر میشن! درک می کنی؟ اخه مرد بودن تو جوامع (چه سنتی و چه مدرن) یک پدیده فرهنگی هست! من جدیدن خیلی درباره ی جنسیت(هویت جنسی) و جنس(ساخت فیزیولوژیکی) تحقیق می کنم. به نتایج جالبی رسیدم. احتمالا تاپیک هایی رو هم اینجا بنویسم با منابع معتبر.

:     |

من که هنوز مرد نشدم .. .-. !

آها فهمیدم گفتگوی آزاد نسخه 246 83

منابع معتبر ؟! مثلا کجا ؟! :  /
منابع معتبر مثلا نمونه گیری و آزمایش بر روی دوست دخترام! اخه یک چیزی میگی ها! کتاب دیگه! کتاب! جامعه شناسی آنتونی گیدنز (800 صفحه) به ترجمه حسن چاووشیان و منوچهر صبوری از نشر نی.

باز خودتو لو دادی

ای بابا باز برداشت اشتباه

من برمممممممم

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - FARID.SHOMPET - 16-07-2015

(16-07-2015، 2:37)rango! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

. - .

حتما یک کاربر دیگه که می خواد به من فوش بده!  Big Grin

(16-07-2015، 2:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:37)rango! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

. - .

(16-07-2015، 2:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

. - .

هر کسی هستند به نطر قدیمیه

ایمان این نفر قبلی ها احیانا زیاد تر نشدن؟ دارن الکی انجمن رو سنگین می کنن. باید به صابر بگیم که در آینده یک حجم زیادی از این تاپیک ها رو مستقیما پاک کنه.

کدومشو اتنخا ب میکنید

لطفا بده من

خواهش میکنم بده من

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - rango! - 16-07-2015

. - .

حالا یکی کاریت نداره ها ._.

(16-07-2015، 2:41)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدومشو اتنخا ب میکنید

لطفا بده من

خواهش میکنم بده من

برو بخواب  crying

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Spell † - 16-07-2015

(16-07-2015، 2:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:33)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فوش دادن نکته مثبت داره ؟ :V

میدونه جالب ترش چیه ؟ .-. 

اینکه دختر در فوش دادن از نداشته هاشون مایه میزارن .. گفتگوی آزاد نسخه 246 83

این به خاطر اینه که پسرا خیلی آزآدانه فوش میدن :| .. تبدیل به عقده شده در جنس مونث :V

بله داریم .-.
نکته مثبتش بر می گرده به اینکه به طور ناخودآگاه دختر ها نسبت به گذشته دارن مرد تر میشن! درک می کنی؟ اخه مرد بودن تو جوامع (چه سنتی و چه مدرن) یک پدیده فرهنگی هست! من جدیدن خیلی درباره ی جنسیت(هویت جنسی) و جنس(ساخت فیزیولوژیکی) تحقیق می کنم. به نتایج جالبی رسیدم. احتمالا تاپیک هایی رو هم اینجا بنویسم با منابع معتبر.

:     |

من که هنوز مرد نشدم .. .-. !

آها فهمیدم گفتگوی آزاد نسخه 246 83

منابع معتبر ؟! مثلا کجا ؟! :  /
منابع معتبر مثلا نمونه گیری و آزمایش بر روی دوست دخترام! اخه یک چیزی میگی ها! کتاب دیگه! کتاب! جامعه شناسی آنتونی گیدنز (800 صفحه) به ترجمه حسن چاووشیان و منوچهر صبوری از نشر نی.

اینم خوبه : )) :|

هـآ ؟ :/ این چی بود دیگه ؟- __-

ـ

مدیر جان یه سرچ آی پی بزن ببینیم این کیه .-.

فرید شبکه اجتماعی دادی