انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ (/showthread.php?tid=293278)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 30-01-2021

(30-01-2021، 15:32)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/432442f4ccea7a7afe31a513aaf362b7.jpg
چشم dit
ولی هیچوقت منو نمیبینه (:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - THEDARKNESS - 30-01-2021

(30-01-2021، 15:28)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:23)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهومSad
ولی من بارانم از زیر زبونش میکشم

سعی کن شاید تونستی

فایده نداره.
@baranis
مگه در عوضش یه چیز که ارزشش باهاش برابر باشه بدی

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _ƇRAƵƳ_ - 30-01-2021

(30-01-2021، 15:33)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون دیگه *ب*
انید داشته باش چیزای زیادی هست بهت کمک میکنه مثلا هم شهری / هم استانی هستین

"صباnafas" صبا بیا دهن اینو ببند باز شروع کرد
دارم فکر میکنم ب چیه://///
@"BTS.ARMY"
برادر من شروع نکن حاجی سرویسمون کردی://///
یه بار اشکال نداشت://///
از یه بار زده بالا فدات شم://

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - ᗩᐯᗩ⁷ - 30-01-2021

(30-01-2021، 15:29)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از هیچکس انتظار نداشته باش |:

انتظار چیز خوبی نیس , بفهم
فضا فلسفی شد:////
باشه://

(30-01-2021، 15:28)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد اگه تونستی حاضرم هر کاری بگی بکنم ۰-۰ :///
ولاکن حاجی حال ندارم:////

باعشه استاد ولی بدان و آگاه و باش من این نظریمو به اثبات میرسونم و پرونده رو میبندم ۰-۰ =/////
ولی خوب شد قبول نکردی ۰-۰ :/
یکی از ایرادام اینه بچه ریسک پذیریم هر چی شده از سر لج و لج بازی یا بدون فکر قبول میکنم بعدشم عینهو خر میمونم تو گل ۰-۰://///

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 30-01-2021

(30-01-2021، 15:33)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون دیگه *ب*
انید داشته باش چیزای زیادی هست بهت کمک میکنه مثلا هم شهری / هم استانی هستین

@"صباnafas" صبا بیا دهن اینو ببند باز شروع کرد

غلط خوردم 0-0

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 30-01-2021

(30-01-2021، 15:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:34)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام که خوبه.

هعی خدا
:|

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Mohlek - 30-01-2021

@sclvrFox

چرا یه گوشه نشستی عسل بابا ؟
بیا وسط یکم حرف بزن

: ))

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - ᗩᐯᗩ⁷ - 30-01-2021

(30-01-2021، 15:34)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:29)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فضا فلسفی شد:////
باشه://

ولاکن حاجی حال ندارم:////
میتونی از نقطه ضعفاش استفاده کنی
یه گروه درست کنی مثل اکیپ بعد همه با هم از این شکلک استفاده کنن 0-0
یا با انسان ها شیپ مداومش کنی
یا آرمی و اوتاکو بودنشو زیر سوال ببری
اون عکس هیترای کی پاپو هم دارم بدرد میخوره
و.....
فک کنم کلا از فلش بره dit

دددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددررررررررررررررررررررررررررررررر​رررررررررررررررررررررررررررررددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد​ددددد 0-0 :////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
لباس رزمت را بپوووووووووش 0-0 ://///////////

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - βάરãɲ - 30-01-2021

(30-01-2021، 15:36)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:28)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعی کن شاید تونستی

فایده نداره.
@baranis
مگه در عوضش یه چیز که ارزشش باهاش برابر باشه بدی

بیشعور زیر ابی*_*
خوبه ی امروز وقت کردم انلاین بشما
خو بگو چی تا من انجام بدم Big Grin
#فضول باشیم

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _ƇRAƵƳ_ - 30-01-2021

(30-01-2021، 15:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox

چرا یه گوشه نشستی عسل بابا ؟
بیا وسط یکم حرف بزن

: ))
چشش اون دختررو گرفته:///