انجمن های تخصصی  فلش خور
*•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* (/showthread.php?tid=294812)

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Mohlek - 02-03-2021

@"خر"
@"الاع"
@جغد
@روباه
@پلنگ
@مرغ
@شغال
@شیر

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - *VENUS* - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:28)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهے تب کنم شاید پرستارم تو باشے

دور از جونت
تو چرا تب کنی؟
تو تب کنی من برات میمیرم که
بیا به جای تب و مردن و این کارا همو بغل کنیم*-*

آی اَم حسود !

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - شـــقآیــق - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"lady_ta ilor"
خیلی ممنون بابت سپاس ها 
دمت بخاری 

فدات

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - فرنودِ بن گیومرث - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:47)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:46)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خیلی ها فن فیک می ذاشتند اون زمان که من می رفتم.

منم فن فیک می نوشتم اخه
ولی فن فیک هم یه جور داستانه دیگه

آره فیک آخرش همون فیکشنه به قول شما،
ولی چون هیچ وقت فنِ کسی نبودم و نمی تونستم بنویسم یا ارتباط بگیرم از اون فضا خوشم نیمد.

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - sober - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:37)girl of chaos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا میگم دیگه .-.
غلط گرامری داری ^_^

من فکر نکنم جملم مشکلی داشته باشه
You broken me
تو منو شکستی
میشه بگی دقیقا کجاش اشتباهه؟!
Broken مجهوله عشقم یعنی فاعلش مشخص نیست
اگه بخوای بگی broken باید بگی:
I broken by you

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - *Aɴѕel* - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:49)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فکر نکنم جملم مشکلی داشته باشه
You broken me
تو منو شکستی
میشه بگی دقیقا کجاش اشتباهه؟!
Broken مجهوله عشقم یعنی فاعلش مشخص نیست
اگه بخوای بگی broken باید بگی:
I broken by you

هوم<=

(02-03-2021، 13:49)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:47)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم فن فیک می نوشتم اخه
ولی فن فیک هم یه جور داستانه دیگه

آره فیک آخرش همون فیکشنه به قول شما،
ولی چون هیچ وقت فنِ کسی نبودم و نمی تونستم بنویسم یا ارتباط بگیرم از اون فضا خوشم نیمد.
اره فیکشن فقط برای طرفدارا جذابه ولی رمان برای ادمای دیگه هم جذابه

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - girl of chaos - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:43)girl of chaos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن you broke me 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210302-142855-Google.jpg

اولا که مترجم گوگل خیلی دقیق نیست و گرامر اصلیو باید ببینی چیه چون بروکن مصدره نه فعل  دوا ام که 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* 83

(02-03-2021، 13:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:28)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دور از جونت
تو چرا تب کنی؟
تو تب کنی من برات میمیرم که
بیا به جای تب و مردن و این کارا همو بغل کنیم*-*

آی اَم حسود !
تو هم بیا عشقم

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - فرنودِ بن گیومرث - 02-03-2021

کلاس زبان در فلشخور
: دی