انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» (/showthread.php?tid=297464)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - єη∂ℓєѕѕღ - 20-06-2021

(20-06-2021، 9:30)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 9:27)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه خوب
این پسره چرا ادعا میکنه مثلا تو رو نمیشناسه

نمی‌دونم والا
قبلا یه هم‌صحبتی ریزی با هم داشتیم

:/ اره خودش معلوم نیس چند سالشه و اسمش چیه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - آمین - 20-06-2021

(20-06-2021، 9:31)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 9:30)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی‌دونم والا
قبلا یه هم‌صحبتی ریزی با هم داشتیم

:/  اره خودش معلوم نیس چند سالشه و اسمش چیه

چی بگم والا
خودش می‌دونه و خدای خودش
به قولی صلاح مملکت خویش خسروان دانند

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - shahid - 20-06-2021

(20-06-2021، 9:25)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 0:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچوقت نخواهی فهمید که من کیم! هیچوقت اگه فهمیدی یه شکلات پیش من داری((:!

@Medusa
من شکلاتمو میخواممممممم

کام آاااان. این کجاش شبیه نثر منه. ): 

اموجی رو چسبونده به علامت تعجب. اولش کتابی حرف زده و بعدش محاوره. و مهم‌تر از اینا، چرت گفته. من چرت نمی‌گم. (((: 

(20-06-2021، 9:20)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حواست باشہ ھااا بیست و ھشت سالمہ

بگو که داری شوخی می‌کنی.

آرہ دقیقا اما فک کنید 28 سالمہ ک شاخ فلشخور باشم
@Musalick
فوتبالو دیدی؟
ھمہ رو برق میگیرہ منو چراغ نفتی

(20-06-2021، 9:32)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 9:31)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بگم والا
خودش می‌دونه و خدای خودش

اره والا کسی با این کارا که شاخ نمیشه
خودشم 16 سالشه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - _sehun_ - 20-06-2021

یک لحظه آرامش…

می ارزد به تمام شلوغی ها به همه دنیا…

در کنار نازنینی که مهر

در چشمانِ سبز رنگش موج می زند…

زیرا خود سراپا عشق است…
@Medusa

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - آمین - 20-06-2021

(20-06-2021، 9:34)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 9:32)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بگم والا
خودش می‌دونه و خدای خودش

خودشم 16 سالشه

خودش می‌دونه دیگه زشته
اره فک کنم

چی بگم والا
خودش می‌دونه و خدای خودش

آقا بیا پ . خ الان باز مدیر میاد دعوامون میشہ

(20-06-2021، 9:37)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 9:34)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودشم 16 سالشه

خودش می‌دونه دیگه زشته
اره فک کنم

اره

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - سهَ‌ند - 20-06-2021

سلامم

چی بگم والا
خودش می‌دونه و خدای خودش

خودشم 16 سالشه

نخیر ھیجدہ سالمہ آیکیو
من صدتا فالور دارم چی فک کردی؟