انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=112500)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Brooklyn Baby - 28-05-2014

فعلا خدافسی(:* ..
خدافس همگــی ..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - GαяBagє Gιяℓ - 28-05-2014

(28-05-2014، 12:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی شوهرت ترکونده =)))))))))))))))))))

یادم باشه ازش تشکر کنم ! :|
رزی شوهر داره ؟! -_-

کی ؟! *_* 

بدون اجازه ی من شوهر کرده ؟! -_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Albert wesker - 28-05-2014

(28-05-2014، 13:01)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوست داشتم  یک تسبیح روبه خاطر اینکه من یه نینجام :|

یکی اینو تفسیر کنه :|

منظور خیلی واضحه:|
لاک پشتای نینجا با استاد اسپلینتر از تسبیح خوششون میاد=)
حالا کی اینو نوشته؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ◄Iяαи► - 28-05-2014

(28-05-2014، 13:01)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوست داشتم  یک تسبیح روبه خاطر اینکه من یه نینجام :|

یکی اینو تفسیر کنه :|

حتما از وسایل تدافعی تسبیح بوده که نینجا هآ هم از وسآیلـــــــــٍ تدافعی خوششون میآدBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mr.Robot - 28-05-2014

(28-05-2014، 13:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:48)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز منحرف بازی شروع شد |:

من میرم ناهار |: فعلا |:

منظورش سپاس بود=)
شما که خودت از همه منحرف تری=)

نه به خدا داداشی |:

من با اینا گشتم منو از راه به در کردن *-_-*
||:
تو خ بم گفتی از این ب بد میخوای بم بدی کع -_____________________-
کوووو ؟ |||: فقط داری ب رضا میدی ||||||:

هرکاری ک بقیه کنند منم متقابلا همون کارو میکنم ||:
مثلا همین داداش محمد ! سپاس میده بم = سپاس میدم بهش |:
مگه تو به من سپاس میدی !؟ |:
ت کــــــــــآر همرو میکنی ؟ 0______________0 اجب ||:

(28-05-2014، 13:02)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا خدافسی(:* ..
خدافس همگــی ..

خدافـــ

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dead Silence - 28-05-2014

(28-05-2014، 13:00)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی شوهرت ترکونده =)))))))))))))))))))

یادم باشه ازش تشکر کنم ! :|

چرا ؟ |:

تو پ خ بهت میگم =))))))

خدافس همگی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dead Silence - 28-05-2014

(28-05-2014، 13:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 13:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:48)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورش سپاس بود=)
شما که خودت از همه منحرف تری=)

نه به خدا داداشی |:

من با اینا گشتم منو از راه به در کردن *-_-*
||:
تو خ بم گفتی از این ب بد میخوای بم بدی کع -_____________________-
کوووو ؟ |||: فقط داری ب رضا میدی ||||||:

هرکاری ک بقیه کنند منم متقابلا همون کارو میکنم ||:
مثلا همین داداش محمد ! سپاس میده بم = سپاس میدم بهش |:
مگه تو به من سپاس میدی !؟ |:
ت کــــــــــآر همرو میکنی ؟ 0______________0 اجب ||:

منحرفــ الـدولـه دیلمـی ||||||:

انقدی ک به من گــیر میدی ؛ مامان بابام بم گیر نمیده ||||||||||||||:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ∆ MeRzaD ∆ - 28-05-2014

نقل قول: منظور خیلی واضحه:|
لاک پشتای نینجا با استاد اسپلینتر از تسبیح خوششون میاد=)
حالا کی اینو نوشته؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=112389

نقل قول: حتما از وسایل تدافعی تسبیح بوده که نینجا هآ هم از وسآیلـــــــــٍ تدافعی خوششون میآدگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 84

تفسیرت یه وری تو حلقم :/