انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 (/showthread.php?tid=251160)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - Tɪɢʜᴛ - 22-12-2015

(22-12-2015، 16:37)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:33)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:30)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:28)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ جلب._.

حاج امیر :/
ازین ورا ؟ :/
را گم کردی ؟ :/

ایکاش رامم گم نمیکردم/:
شده ی غلطایی کنی بخوای از اول ی چیزی توش ولی مجبور باشی باز ادامش بدی/:؟
شبیهش بوده ولی ن ب این غلظت :|
 :|||
(22-12-2015، 16:34)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن تو کی ایی |:

فک کنم همه همو اشتباه گرفتن :|
:|

دقیقا |:

ـــ

ندا من تل ندارم ازت کمک بگیرم -______-

من حال ریاضی خوندن ندارم :viki:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - esiesi - 22-12-2015

(22-12-2015، 16:40)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:37)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:33)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:30)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:28)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ جلب._.

ایکاش رامم گم نمیکردم/:

(22-12-2015، 16:34)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن تو کی ایی |:

ببین چطور بت بگم:|||
گرس زدی:||؟
وقتی ی رل دو رول میزنی راحت میتونی بزاری کنار و میزاری ولی دفعه بعدی ک میری سراغش میکنی تو حلقت:|||
اون موقعست ک میخوای ترکش کنی ولی نمیتونی..
باید ادامه بدی حتی اگه بدونی بد بکشتنت میده

آره :|

تا حالا شده ازت علف بگیرن ؟ :|
یه بار بابام تو قاب مهتابی انباری یه پک پیدا کرد ک مال من بود :/

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - tyjtfhdhr - 22-12-2015

(22-12-2015، 16:42)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:34)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ..

عه چراااا؟

امیر بده بهترهD:
راستش زیاد میگفتن چ کن چ نکن من ادم ازادیم کسی محدودم کنم یا ...یا کلا قیدش میزنم از اون محیط میکشم کنار..

صفه 85 :/\

(22-12-2015، 16:43)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:40)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:37)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایکاش رامم گم نمیکردم/:

اصن تو کی ایی |:

وقتی ی رل دو رول میزنی راحت میتونی بزاری کنار و میزاری ولی دفعه بعدی ک میری سراغش میکنی تو حلقت:|||

خدایه من این ی مثال بود:||||
و گ ن من کلا خمار چیزی نبستم همش واسم تفریحی:|
مشکل من بزرگتره داداش من وللش

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - L²evi - 22-12-2015

(22-12-2015، 16:40)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:39)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:31)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری کیه؟ D: 
..................
اره باید برعکس عمل کنی ! دعوا کنی بعد بری بگی عجب دختر خوبیه و این حرفا
................
من 20 سالمه
خوشبختم ندا خانوم  Wink
شکر خدا خوبم
شما خوبید؟

ممنون

خوشبختم اقا علیرضا(:

مهری؟ خخخ همون دوستم

چی میخونید؟(:
mee too ! 
.............
اهان متوجه شدم D: 
................
تربیت بدنی میخونم

اوپس
پس الان هیکل داربدا=)))

من که امسال چهارمم کنکور دارم=((
میخوام مهندسی شیمی یا مدیریت بخونم=\

(22-12-2015، 16:43)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:42)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:34)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ..

عه چراااا؟

امیر بده بهترهD:
راستش زیاد میگفتن چ کن چ نکن من ادم ازادیم کسی محدودم کنم یا ...یا کلا قیدش میزنم از اون محیط میکشم کنار..

کی بت حرف زده؟ بگو بریمـ دعوا خخخخ=)
جدی نگیر

(22-12-2015، 16:45)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:43)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایکاش رامم گم نمیکردم/:

اصن تو کی ایی |:

خدایه من این ی مثال بود:||||
و گ ن من کلا خمار چیزی نبستم همش واسم تفریحی:|
مشکل من بزرگتره داداش من وللش

مال منم مثال بود :|

:/
باشه :|

تا حالا شده انقد توی غذاتون فلفل بریزین ک ب غلط کردن بیافتین ؟ :|
حس الان منه :|

(22-12-2015، 16:45)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:40)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:39)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 16:31)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری کیه؟ D: 
..................
................
من 20 سالمه
خوشبختم ندا خانوم  Wink
شکر خدا خوبم
شما خوبید؟

ممنون

خوشبختم اقا علیرضا(:

مهری؟ خخخ همون دوستم

چی میخونید؟(:
mee too ! 
.............
اهان متوجه شدم D: 
................
تربیت بدنی میخونم

اوپس
پس الان هیکل داربدا=)))

من که امسال چهارمم کنکور دارم=((
میخوام مهندسی شیمی یا مدیریت بخونم=\

(22-12-2015، 16:43)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ..

عه چراااا؟

امیر بده بهترهD:

کی بت حرف زده؟ بگو بریمـ دعوا خخخخ=)
جدی نگیر

دعوا:v
اسپمرما:|||
از پس خودم برمیام دیه:|
ی سوال این ضرب المثل گربه رو باید دم حجله کشت اعتقاد داری:|؟

ی پونصد تا سپاس بدین سپاسام بشه 20000-_-

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - alireza_75 - 22-12-2015

(22-12-2015، 16:45)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری کیه؟ D: 
..................
................
من 20 سالمه
خوشبختم ندا خانوم  Wink
شکر خدا خوبم
شما خوبید؟

ممنون

خوشبختم اقا علیرضا(:

مهری؟ خخخ همون دوستم

چی میخونید؟(: