انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ (/showthread.php?tid=293213)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Волшебник - 28-01-2021

(28-01-2021، 21:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 21:01)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی دوسم نداری؟ ):
اصلا خودم میرم ike

برو تو اتاقت به کارای بدت فک کن

|:

شب میام به خوابت <:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Mohlek - 28-01-2021

(28-01-2021، 21:02)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 21:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو اتاقت به کارای بدت فک کن

|:

شب میام به خوابت <:

ناموصا بیا , میخوام ببینم چیجوریه قیافت :///

xD

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 28-01-2021

(28-01-2021، 20:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 20:54)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساچ واو فکر نمبکردم کتاب بخونی بزرگوار :/
#مرگ در میزند (نوشته وودی آلن)
کتاب خوبیه قیمت مناسبه بخون :^

مگه من چمه؟ ):
اع جدی؟ چه ژانریه؟ چیه اصا بیسش؟
قیمت رو ک شوخی میکنم , ولی وودی الن قطعا کار بد نداره!

ن منظورم این بود روحیه کتاب خونی نمیدونستم داری چون گفتی تایم بیشترت تو بازارع
اوممم ببین دربارع موضوعات مختلفی صبحت کردع ولی خیلی جالبه
جذاب بود البته من آلن نخونده بودم اینو یکی هدیه داد بهم منم گذری نگا کردم خوشم اومد ژانر طنزع

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Prometheus - 28-01-2021

(28-01-2021، 20:05)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 17:48)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش سی مو بفرستشون

یکیسه دان کردوم

طوری نی دایی بفرسش :*

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Волшебник - 28-01-2021

(28-01-2021، 21:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 21:02)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

شب میام به خوابت <:

حتما ((:

فک میکنی چجوریم؟ 0_0

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 28-01-2021

(28-01-2021، 21:01)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 21:00)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی به نکته ظریفی اشاره کردی
اسکیت چی ؟! دوجرخه ندوس .-.
نکات من همیشه ظریفن:/
حله اسکیت دارم بریم
خط 1100 هم خوبه :///
ب ترلان بگو شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه

من اسکیتم فوله ها حرفه ای ام پا به پام میتونی بیای؟!
+
سهون  من میخوام هانی مجبوری بدی:/

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Mohlek - 28-01-2021

(28-01-2021، 21:04)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 21:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما ((:

فک میکنی چجوریم؟ 0_0
ته ریش و سبیل گاوی ,
پیراهن چهار خونه که پایینشو زدی تو شلوار لی
شلوارتم تا گردن آوردی بالا ,

ینی اگه گوسفند ببینتت پشماش میریزه : ))

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 28-01-2021

سهون ساعت یک ظهر آزاد میشه *-*

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ÆMÆշЇÑζ - 28-01-2021

(28-01-2021، 21:03)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 20:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من چمه؟ ):
اع جدی؟ چه ژانریه؟ چیه اصا بیسش؟
قیمت رو ک شوخی میکنم , ولی وودی الن قطعا کار بد نداره!

ن منظورم این بود روحیه کتاب خونی نمیدونستم داری چون گفتی تایم بیشترت تو بازارع
اوممم ببین دربارع موضوعات مختلفی صبحت کردع ولی خیلی جالبه
جذاب بود البته من آلن نخونده بودم اینو یکی هدیه داد بهم منم گذری نگا کردم خوشم اومد ژانر طنزع
اره.. حتی همین الانم پای چپم درد میکنه از پیاده رو های صبح مشتری و بانک و اینا
ولی تو مغازه ما سیستم اینطوریع ک مشتری میاد و نمیاد و اینا , بهترین کار مفید واسه اینک بیکار نباشی کتابه.. منم ک خوشم میاد

طنز؟ جااالبه
بیشتر توضیح بده , شاید اول ب جای 1984 اونو بگیرم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - BIG-DARK - 28-01-2021

(28-01-2021، 21:04)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 20:05)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکیسه دان کردوم

طوری نی دایی بفرسش :*

واستک