انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 (/showthread.php?tid=293398)

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - Mohlek - 01-02-2021

البته مام با این آلوچه های کوچولو موچولو (همونایی که قرمزن و اندازشون کوچیکه) حدود دو شیشه لواشک درست و ترشک درست کرده بودیم , ناموصا خیلی میزون شده بود

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - THEDARKNESS - 01-02-2021

(01-02-2021، 11:12)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 11:10)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما زیاد داریم چون بابا بزرگم خودش باغشو داره پارسال هوا گرم شد درختا شکوفه داد بعد یهو تگرگ زد همه محصول دخترا از بین رفت.

محصول دخترا؟Telegh_01
من خودم لواشک درست میکنم خونه رو به گند میکشم بعد مامانم منو میکشه/:
ولی تازگیا آلبالو و زغال اخته رو میزارم فریزر یخ میزنه بعد برش میدارم نمک میزنم نوش جان میکنمTelegh_09

کار کیبورد گوشیمه همش کلماتو عوض میکنه

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - βάરãɲ - 01-02-2021

(01-02-2021، 11:06)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 10:46)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاش جالبه من اینجا از هر کی سنشو پرسیدم ازم کوچیک تر بودعه  اصلا خوب نیس Angel
دوماه دیگه میشم نوزده

همین دقیقا نپرسیدی ازمن خب؛ اهمم درسته حیلی هم عالی بچه ها کارشون حرف نداره سن هم یه عدد بنظرم
من 22 یع ساله خدمت اومدم خب هفت ساله اینجام دوستان خیلی لطف دارن برام بهترین خاطرات رو دارن
ممنون+_

اوه چ عجب^_^
خوشبختم اقای نمیدونم استم چیه Big Grin
اره واقعا بچها خیلی صمیمی هستن
+
درباره اون تایپیک هم ب نطرم دیگه نمیگیرمت اخه له میشم من خیلی ریزه میزم
نمیدونم عکسمو دیدی یا نTelegh_01

(01-02-2021، 11:14)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 11:12)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محصول دخترا؟Telegh_01
من خودم لواشک درست میکنم خونه رو به گند میکشم بعد مامانم منو میکشه/:
ولی تازگیا آلبالو و زغال اخته رو میزارم فریزر یخ میزنه بعد برش میدارم نمک میزنم نوش جان میکنمTelegh_09

جاااوووولبهTelegh_01

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - Emmɑ - 01-02-2021

یه کیبورد جدید بدان

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - _sehun_ - 01-02-2021

(31-01-2021، 23:11)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ѕєнυη
چطوری گوگولی مگولی؟(=

خوبی؟(:
عای لاو یو

(01-02-2021، 11:14)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 11:06)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین دقیقا نپرسیدی ازمن خب؛ اهمم درسته حیلی هم عالی بچه ها کارشون حرف نداره سن هم یه عدد بنظرم
من 22 یع ساله خدمت اومدم خب هفت ساله اینجام دوستان خیلی لطف دارن برام بهترین خاطرات رو دارن
ممنون+_

اوه چ عجب^_^
خوشبختم اقای نمیدونم استم چیه  Big Grin
+

(01-02-2021، 11:14)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاااوووولبهTelegh_01
یعین کلا ۷ ماه از من بزرگ تری؟

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - _sehun_ - 01-02-2021

(31-01-2021، 23:56)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 23:00)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چانیول/:

اونم میخامش با اون گوشاش
خیخیی

چن چی؟):

(01-02-2021، 11:17)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 11:14)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه چ عجب^_^
خوشبختم اقای نمیدونم استم چیه  Big Grin
+

جاااوووولبهTelegh_01
نمد من متولد فروردینم^_^♡
تو چ ماهی ؟¿♡
نگفتی بم اخه
من حتا نمیدونم تو از کدوم شهری Confused
انقد ک از همون اول دشمنم بودی..♡

(01-02-2021، 11:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته مام با این آلوچه های کوچولو موچولو (همونایی که قرمزن و اندازشون کوچیکه) حدود دو شیشه لواشک درست و ترشک درست کرده بودیم , ناموصا خیلی میزون شده بود

خدددداااااااا
لعنتتتت کنههههه
دلم خواست crying

(01-02-2021، 11:18)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 11:17)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چ ماهی ؟¿♡
نگفتی بم اخه

(01-02-2021، 11:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدددداااااااا
لعنتتتت کنههههه
دلم خواست crying

من متولد ابانم. ۲ ابان یعنی ۵ ماه بزرگ تری نه ۷ وای مای گاد

(01-02-2021، 11:20)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 11:18)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چ ماهی ؟¿♡
نگفتی بم اخه

خدددداااااااا
لعنتتتت کنههههه
دلم خواست crying

من متولد ابانم. ۲ ابان یعنی ۵ ماه بزرگ تری نه ۷ وای مای گاد

اهاووون خوشبختم دوستم یا دشمن قدیمی Big Grin
از کدوم شهری؟؟¿♡