انجمن های تخصصی  فلش خور
*•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* (/showthread.php?tid=294812)

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - -Demoniac- - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:43)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذار امتحان کنم .____.
@"AVA_MADI*"
@"мᴀᴢᴇ"
@"Aɴѕel*"
یه ستاره کم گذاشتی._.
عاها ._.
@*Aɴѕel*
ثلعهقثصاعاعثقاباثاافلبثقعلاهتافقت

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - فرنودِ بن گیومرث - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاس زبان در فلشخور
: دی

دلم میخواد این کلمه :دی
رو روی یه تخته بنویسم و انقد بزنم تو سرت تا ازش دیگه استفاده نکنی._.

سرم درد گرفت.

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - *VENUS* - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی اَم حسود !
تو که جات تو قلبمههه

دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
خب منم دیگه عین تو بدم
خودت میگفتی دوسم داشتی ولی تصمیم گرفتم دل به تو ندم.

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - sober - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:50)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم بیا عشقم
*-*
من همیشه نفر سوم بودم
Third wheel

تو که قبل کیت کت اومدی باهام حرف زدی نکبت-_-
تو گفتی بیا اومدم
بعد شدی نفر سوم؟
گمشو-_-

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - *Aɴѕel* - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:54)girl of chaos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا معنیش چیه ؟ .-. 
فقط تو فلش دیدم استفاده کنن

یه چیز تو مایه های XD یا للفثفعثثثثثص
همشون یه جورایی فقط برای نشون دادن فانه

(02-03-2021، 13:54)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ستاره کم گذاشتی._.
عاها ._.
@*Aɴѕel*
ثلعهقثصاعاعثقاباثاافلبثقعلاهتافقت

اقسثق۶عفق
افرین(:
یه برچسب صد افرین تقدیم بهت

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - -Demoniac- - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:45)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:43)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذار امتحان کنم .____.

"мᴀᴢᴇ"

فاطیما/نسیم
حییییییییییییییییییییییییییححححححححححححح *_______________________________________________________________________*
فاااااااااااااااااااطیمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ^^
خودتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری ؟؟؟؟ :>

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - *Aɴѕel* - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:55)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم درد گرفت.
:دی

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - girl of chaos - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:54)girl of chaos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا معنیش چیه ؟ .-. 
فقط تو فلش دیدم استفاده کنن

یه چیز تو مایه های XD یا للفثفعثثثثثص
همشون یه جورایی فقط برای نشون دادن فانه
اوهومم
راستی مستند بیلیو دیدی ؟
+فکر میکردم دوس پیرش خییلی خفن تر باشه

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - sober - 02-03-2021

اصلا معنیش چیه ؟ .-. 
فقط تو فلش دیدم استفاده کنن (پروفایل صابر)

علامت خنده ست
: + دی انگلیسی
توی فیسبوک که می زدی اون خنده ی شکلکهای فیسبوک می شد
D:

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - *VENUS* - 02-03-2021

(02-03-2021، 13:55)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 13:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*-*
من همیشه نفر سوم بودم
Third wheel

تو که قبل کیت کت اومدی باهام حرف زدی نکبت-_-
تو گفتی بیا اومدم
بعد شدی نفر سوم؟
گمشو-_-
^-^ من ذوق مرگ *
خب میدونی ما آدما یه سری چیزارو با اینکه ممکنه بدونیمش ولی نیاز داریم از طرف مقابلمون بشنویم که خیالمون راحت شه