انجمن های تخصصی  فلش خور
×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× (/showthread.php?tid=296945)

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - سهَ‌ند - 16-05-2021

مهم نیست

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - ابراهیم هادی - 16-05-2021

(16-05-2021، 11:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 8:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_05

نگفتین ؟ چرا بحث سیاسی میشه؟

(16-05-2021، 8:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا میم های فلشخوری رو آپدیت کنم ؟؟
خوشتون میاد اصن ؟

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

(16-05-2021، 9:27)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم. ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 85
خسته نباشی دلبر. ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 85
چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*
چون خیلیم به کار من میاد lol
پرسیدین که چرا میشه؟ 
حالم بند انتخاباتهTelegh_01

(16-05-2021، 11:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 11:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*

ینی میم هام خوبه دیگه ؟

خودت خوبی ستون

(16-05-2021، 11:54)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*
پرسیدین که چرا میشه؟ 

(16-05-2021، 11:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی میم هام خوبه دیگه ؟

خودت خوبی ستون

بحث سیاسی بکن دیگه

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - ابراهیم هادی - 16-05-2021

(16-05-2021، 11:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نیست

اگه یه روز فرشته ها بگن چی میخوای از خدا میگی مهم نیست! 

(16-05-2021، 11:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 11:54)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسیدین که چرا میشه؟ 

خودت خوبی ستون

بحث سیاسی بکن دیگه
 فقط در حد چرخیدن چرخ گردون

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - Mohlek - 16-05-2021

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*
پرسیدین که چرا میشه؟ 

ینی میم هام خوبه دیگه ؟

خودت خوبی ستون
داش ما سر ب زیریم ستونمون کجا بود v:

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - *VENUS* - 16-05-2021

(16-05-2021، 11:54)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*
پرسیدین که چرا میشه؟ 

ینی میم هام خوبه دیگه ؟

خودت خوبی ستون
دوست دارین نتیجه چی بشه؟

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - *Aɴѕel* - 16-05-2021

صبح بخیر<:

(16-05-2021، 11:57)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 11:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نیست

اگه یه روز فرشته ها بگن چی میخوای از خدا میگی مهم نیست! 

من از خدا چیزی نمیخوام

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - ▪неизвестный▪ - 16-05-2021

(14-05-2021، 8:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 1:53)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk

مواظبت کن خلاصه

آدم بودن متقابله که نمیتونیم رعایت کنیم (:
اوکیه

یعنی چی متقابلهTelegh_01 یعنی مثلا یه گوسفند بیاد جلوت تو دیگه آدم نیستی؟

نمکدون شدی ؟

(16-05-2021، 12:19)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 8:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی متقابلهTelegh_01 یعنی مثلا یه گوسفند بیاد جلوت تو دیگه آدم نیستی؟

نمکدون شدی ؟

سوال بود واسم