انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² (/showthread.php?tid=170169)

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - Avril. - 07-09-2014

خب بچه ها چیکارا میکنین؟؟؟؟؟؟Heart

حرف بزنین دیگه....کسی هست باهام حرف بزنه؟؟؟؟

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 07-09-2014

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*احسان* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Avril. ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hidden ninja ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
not ، 1 مهمان

چطوری رضا؟؟؟ :/

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - *نیوشا*14 - 07-09-2014

(07-09-2014، 22:15)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:13)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامBig Grin

تو ...... ای آره؟

چرا بااین آکانت میای؟

بچه ها کسی نمیدونه چرا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ سـُــــکـُــــــوت  

محروم شده؟

هییییییییییییییییییییییییییییییییییس کسی نباید بفهمه من کی ام

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 07-09-2014

(07-09-2014، 22:18)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:03)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخ 2 ماهه زد -_-

اکانت اصلیم مهمه که اونم بنه و 2 ماه دیگه درست میشه .

منم که 19 هم دیگه نمیـام تا معـلوم نیس کی -_-

3 روز دیگه . این 20 درصد هم کادودی تولدم . فردا تولدمه . Angel

تولدت مبارررررررررررررررررررررررک

منم برای 2 ماه بن شدم
بینه خودمون باشه ها من با اکانته دوستم اومدمBig Grin

شمـآ ؟

خیلی ممنون . تچکر تچکر .

_

فعلا .

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - hidden ninja - 07-09-2014

(07-09-2014، 22:21)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*احسان* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Avril. ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hidden ninja ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
not ، 1 مهمان

چطوری رضا؟؟؟ :/

عکسمو دیدی؟

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ๒lคςк ๔єค๔ - 07-09-2014

اوریل من هستم بحرف باهاممم خخ

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - Y.a.S.a.M.i.N - 07-09-2014

SALAMI ♥_♥

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - *نیوشا*14 - 07-09-2014

(07-09-2014، 22:19)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:18)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـــ   "_"

زودتر از خودت اون بالا سلام کردم...

یه چیز
توی پادگان ساعت 9 خاموشی میزننUndecided
پس تو چرا هنوز بیداری؟

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - hidden ninja - 07-09-2014

حسن هر شب باید بریم ماموریت
خودمون بهش میگیم عملیات
چهار شب بیشتر اینجا نیستم...

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - Avril. - 07-09-2014

(07-09-2014، 22:22)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوریل من هستم بحرف باهاممم خخ
خب چ خبر؟؟؟؟؟Big Grin