انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ (/showthread.php?tid=293523)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 04-02-2021

(04-02-2021، 14:33)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2021، 14:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب آوا

دختری لوس و مهربان

که حاضر است جانش را برای انیمه بدهد

وی بسیار لوس است

خب چون شناخت بیشتری ندارم نظری ندارم

ن پ صغری ۰-۰

لوس عمته من به این خوبی فقط قسمت دوم تایید میشه ۰-۰  Big Grin
جان که سهله حاضرم...عااامممم نمدونم چیمم بهش بدم چمد ۰-۰  Big Grin

وی بسیار کلک باز استتتت هنو یادم نرفته چجوری حکومت عظیممو ازم گرفتی هخخخخخ &^& 0-0
همینم که دادی بسی ممنان ۰-۰ fs10
ها راستی رل نو رسیدت کیلی کیلییییی 2113216 ۰-۰  Big Grin Tongue
توعم همینطور *-*  Big Grin

هنوز ن ب باره ن ب داره

خداییش لوسی

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - ᗩᐯᗩ⁷ - 04-02-2021

(04-02-2021، 15:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
3پاس=سه پاس=سپاس

آفرین آفرین فدات شم چند تا سپاس بده ^^

مرسی بابایی چشوم *-* Big Grin

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Mohlek - 04-02-2021

(04-02-2021، 14:11)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2021، 12:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

اولش که آواتارتو دیدم برگام ریخت و عجیب بود واسم ,
تا اینکه فهمیدم نوسنده انجمن موبایل و اینا شدی  Telegh_01

اوممم چرا ؟ چیه آواتارم عجیب بود ؟!
اینم بگم آواتارمو عشقی گذاشتم ربطی به نویسنده بودنم
نداره حاجی .-.

آخه معمولا اواتار های گنگی میزاشتی
ولی خو این دفه یه چیز خیلی ساده بود

(04-02-2021، 14:57)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2021، 14:39)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|-ANDROID-|"

حاجی هیچکدوم از آهنگات پلی نمیشن

یا تو این سایت آپلود کن : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://imgurl.ir

نشد تو این سایت آپلود کن : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://upsara.com
1.تمام آهنگ ها اجرا میشه
2.سایت اول ارور 413 میده،سایت دوم کلا کار نمیکنه:-|

برا من پ چرا اجرا نمیشع؟

راس میگی ، حواسم نبود

(04-02-2021، 15:00)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2021، 14:33)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن پ صغری ۰-۰

لوس عمته من به این خوبی فقط قسمت دوم تایید میشه ۰-۰  Big Grin
جان که سهله حاضرم...عااامممم نمدونم چیمم بهش بدم چمد ۰-۰  Big Grin

وی بسیار کلک باز استتتت هنو یادم نرفته چجوری حکومت عظیممو ازم گرفتی هخخخخخ &^& 0-0
همینم که دادی بسی ممنان ۰-۰ fs10
ها راستی رل نو رسیدت کیلی کیلییییی 2113216 ۰-۰  Big Grin  Tongue
توعم همینطور *-*  Big Grin

هنوز ن ب باره ن ب داره

خداییش لوسی

ولی برا من یه برده ۰-۰ Big Grin Cool
خو چیکا کنم اینو به حساب تلافی بزار ولی فوجیوارا سانو تحریم نکنی نمیگم ۰-۰ Big Grin
عه من کجام لوسه ۰-۰؟

(04-02-2021، 14:59)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2021، 14:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در صورت هر گونه مخالفت تحریم میشوید ۰-۰
@"AVA_MADI*"
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 86

نههههه چیز خوردمممم فوجیوارا سان نههههه انیدفه رو عفو بنمااا ۰-۰ 8
من چجوری تحمل کنم از فوجیوارا سان تحریم شم با اون یوووو گفتنششش &^&

Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 04-02-2021

(04-02-2021، 15:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2021، 14:11)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوممم چرا ؟ چیه آواتارم عجیب بود ؟!
اینم بگم آواتارمو عشقی گذاشتم ربطی به نویسنده بودنم
نداره حاجی .-.

آخه معمولا اواتار های گنگی میزاشتی
ولی خو این دفه یه چیز خیلی ساده بود

واقعا  جالب بود نمیدونستم :/
اومم خب هر چیزی در عین سادگیش زیباست 
و این هم جاذابیت دارع باید چشم بصیرت داشته باشی Telegh_01  

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 04-02-2021

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
خیلی خیلی باهات موافقم
بیش از حد لوسه!!
بعد میگه کجام رو اعصابته!!
هرجا لوس بودنشو دیدم اینطوری شدم 17

(04-02-2021، 15:08)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
خیلی خیلی باهات موافقم
بیش از حد لوسه!!
بعد میگه کجام رو اعصابته!!
هرجا لوس بودنشو دیدم اینطوری شدم 17

۰-۰

بابای واقعی من کجایههههه؟؟؟؟ ۰-۰

(04-02-2021، 15:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2021، 15:00)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز ن ب باره ن ب داره

خداییش لوسی

ولی برا من یه برده ۰-۰  Big Grin  Cool
خو چیکا کنم اینو به حساب تلافی بزار ولی فوجیوارا سانو تحریم نکنی نمیگم ۰-۰  Big Grin
عه من کجام لوسه ۰-۰؟

رل زدنم برا تو ی برده؟ Telegh_01

عجب ۰-۰

رفتارات شبیه آدمای لوسه ۰-۰

لوس بودن چیز بدی نیس ۰-۰