انجمن های تخصصی  فلش خور
► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄ (/showthread.php?tid=83934)

RE: ► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 30-01-2014

(30-01-2014، 12:04)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:02)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:00)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:58)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:57)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام!:|

دوروت:|
بر  یو:|

ـــــــــــــــــــــ
هدی شما هلو ما استخون تو گلو :|
چه اواتاره خوشگلی داری از کجا آوردیش؟ (: 
:|

دزدیدم^__^
عه؟ -_-
چه کاره بدی کردی -_-
اصن کی هسی؟ :>
محمد کیه؟ o.O

-___-
من مهشید:|
آی پیکسم بوداااااا
ولی من ترجیح دادم کامل ترشو بدزدم(:
پشیمونم الاعن:|

RE: ► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄ - Apathetic - 30-01-2014

(30-01-2014، 12:04)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:01)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:56)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:55)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا مدیر ورزشی نشدی ؟
بت میاداع:|^__^

والاع^__^
بی رو. در واسی
بدون انغلت:|

دلیلش خیلی مسخرس ! ):

اونا خودشون گفتن که من باس مدیر چه انجمنی بشم ! -__-

قبل از اینکه نویسنده شم گفتم میخوام نویسنده و مدیر دانستنی بشم فرید گف نع :|

بعد خاستم مدیر سینما شم گف نع :|

گفتم فقد مدیر سینمای شرق بشم گفت باز نع :|

همش میگف تو باید نویسنده گفتوگو ازاد شی ! ):

حق انتخاب کُلن ندارم ! -___-

واع:|
عاغا یه سوال بپرسم؟؟
تا حلاع نام کاربریت لمونی گرل بوده؟؟
عایا/؟؟

0__0

اینجا ؟ :|

نهـــ!!!
گرفتم چی میگی ..

حالا چه طور ؟ چیز بدی از این ادم دیدی ؟ :/

RE: ► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄ - HeDyE~×~ - 30-01-2014

(30-01-2014، 12:04)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:02)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:00)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:58)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:56)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپس:cool:

راستی هدی گرفتم امیرعلی چرا انقدیهو حساس شد رمزاکانتمو عوض کرده نمیزاره برم اون اکانتDodgyRolleyes
چراع؟؟:|

یه عنتر بهش چرت زیادگفته به من نگفته خودم فهمیدم اونم باورنکرده ولی خیلی حساس شدهUndecided
واع واع:|
من باید ی جلسه مشاورع واسع امی بزارم جان هدی:|

عمرن اون ادم بشونیس>_<

عنتر هدی رو دسته کم گرفی؟؟؟:|

RE: ► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄ - melodi+ - 30-01-2014

(30-01-2014، 12:06)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___-
من مهشید:|
آی پیکسم بوداااااا
ولی من ترجیح دادم کامل ترشو بدزدم(:
پشیمونم الاعن:|
آهــا ! .. ســلام مهشید:|
آی پیکس؟هوم؟ |:
نه اتفاقا به پروفایلت میاد -_-

RE: ► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 30-01-2014

(30-01-2014، 12:06)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:04)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:01)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:56)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:55)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیلش خیلی مسخرس ! ):

اونا خودشون گفتن که من باس مدیر چه انجمنی بشم ! -__-

قبل از اینکه نویسنده شم گفتم میخوام نویسنده و مدیر دانستنی بشم فرید گف نع :|

بعد خاستم مدیر سینما شم گف نع :|

گفتم فقد مدیر سینمای شرق بشم گفت باز نع :|

همش میگف تو باید نویسنده گفتوگو ازاد شی ! ):

حق انتخاب کُلن ندارم ! -___-

عاغا یه سوال بپرسم؟؟
عایا/؟؟

0__0

نهـــ!!!
گرفتم چی میگی ..

نه باو:|
اخه حدود 6ماه پیش میشناختمت اونجاع:|
بعد دیدم اسمت شادیه میخواسم بدونم همونی :|
همین^__^

RE: ► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄ - Mohammad 77 - 30-01-2014

(30-01-2014، 12:06)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:04)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عليکم o__o

|:
سـلام |:
من نمیشناسمت -_-
تو منو از کجا میشناسی؟ -_-
هیــــــم .. مشکوکه ^_^

O__o
o____O
ارع منم نميشناسمت Big Grin

آووووووولی ! ):

من خیلی دوسِت دارم آووول ! معذرت میخام اگه ازم ناراحتی ! .. Undecided

RE: ► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄ - Mσηѕтєя Gιяℓ - 30-01-2014

بیخی محمد _-_

گودی بای

(30-01-2014، 12:09)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:06)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا یه سوال بپرسم؟؟
عایا/؟؟

0__0

نهـــ!!!
گرفتم چی میگی ..

نه باو:|
اخه حدود 6ماه پیش میشناختمت اونجاع:|
بعد دیدم اسمت شادیه میخواسم بدونم همونی :|
همین^__^
اسمت چی بوده گلم ؟ =))

RE: ► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄ - melodi+ - 30-01-2014

(30-01-2014، 12:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O__o
o____O
ارع منم نميشناسمت Big Grin
:| :|
هــــی ..
شانسی بم گفتی آوا؟ :>