انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - The Darkest Light - 01-02-2014

الآن دقیقا من چیکارم؟!Smile

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-02-2014

(01-02-2014، 16:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:54)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان با کی بودی؟؟ 0.0

با خودم |:

:|
شاد باش:|

|: میخوام برم برا همیشه !!

:| خیلی بی مصرفم من !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ( lιεβ ) - 01-02-2014

(01-02-2014، 16:54)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:52)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| آقــــاع تَریــــن پــسر انـجمن بـه نظرم (احــمد رضـآ)
بـــآ
(مــاکــان)
خــآنوم ترینـشونَم
(آیســــآن)
(تــاراع)

ب نظرم تو پســـر اولی ی خورده بیشتر دقت کنیـــ بهتـــرع!
بـه جــان خودم دروغ نمـیگم :|

اصلـا بینـَم خــودتون چـیع ..؟_؟
احــمد و میشـنــآسین ایـن جـوری میگین ..

فـک کنم تــو دختراع دقـت نکردم ...

جـتز اون پِســراع هیــچ پـسری آقـآع نیســــت .../:

بقــیه دُخــملــا ..

فــاطی(نمیشـنسمــش وَلــی فــک کــُنــم خــآنوم هــس)
ملیــنــآیی^_^
دیگـــــع ..
ملیتــا ..
لــامیـآ ...
و ...

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 01-02-2014

اهـــــــــــم اهـــــــــــم! ^.^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 01-02-2014

(01-02-2014، 16:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع تو خیابون امام بودم !
قبلش بودم زمین چمن پام به ف..... رفت ! Big GrinBig GrinBig Grin

همونی که جلوش یه عالمه مغازه بود و |: یه شیرینی فروشی !؟ |:

فاطمه !! . . ||:

سآعت 4:30 5 بودم جلو یه شیرنی فروشی بزرگ بودم !Big Grin
ولی ببین لباس تیم داشتم یه گرم کن یکدست با کفش سفید ورزشی نایک !
از این کامل تر میخواستی ! خخخخخخ Big Grin
|: عینک میزنی؟

فاطمه |: ههه من احمدو دیدم ^_^

البته اگه بگه عینک نمیزنه همه چی بهم میخوره |: یعنی یکی دیگه بودش !! :|

میزنم ولی نع اون روز ! Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ★MoRpHeUsS★ - 01-02-2014

(01-02-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:54)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان با کی بودی؟؟ 0.0

با خودم |:

تو غلط میکنی!! :|
جوابی ندارم:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 01-02-2014

(01-02-2014، 16:59)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:54)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:52)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــآ
(مــاکــان)
خــآنوم ترینـشونَم
(آیســــآن)
(تــاراع)

بقــیه دُخــملــا ..

ملیــنــآیی^_^
دیگـــــع ..
ملیتــا ..
لــامیـآ ...
و ...

بــــــــــــــــــــآآبـــــــــــــــــــــآآآ
من ملینا نیستـــــــــــــــــــــــم!
اسمم فــــــــآطمس!
ایشــ!Undecided
مرســـــی.خخخ ^.^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 01-02-2014

(01-02-2014، 16:59)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــآ
(مــاکــان)
خــآنوم ترینـشونَم
(آیســــآن)
(تــاراع)

بقــیه دُخــملــا ..

ملیــنــآیی^_^
دیگـــــع ..
ملیتــا ..
لــامیـآ ...
و ...

آرع بابا من خیلی آقام !
چون باهاشون خیلی خاکیم بهم میگن شیرین و ........ که عمشونه نع من ! Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-02-2014

(01-02-2014، 16:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع تو خیابون امام بودم !
قبلش بودم زمین چمن پام به ف..... رفت ! Big GrinBig GrinBig Grin

همونی که جلوش یه عالمه مغازه بود و |: یه شیرینی فروشی !؟ |:

فاطمه !! . . ||:

سآعت 4:30 5 بودم جلو یه شیرنی فروشی بزرگ بودم !Big Grin
ولی ببین لباس تیم داشتم یه گرم کن یکدست با کفش سفید ورزشی نایک !
از این کامل تر میخواستی ! خخخخخخ Big Grin
|: عینک میزنی؟

فاطمه |: ههه من احمدو دیدم ^_^

البته اگه بگه عینک نمیزنه همه چی بهم میخوره |: یعنی یکی دیگه بودش !! :|

میزنم ولی نع اون روز ! Big Grin
|: تو نبودی !!

خو دوستان من خیالاتی شده بودم !! |:

اون پسره هم خیلی یه تختش کم بود ^_^

نمیدونم کی بود اون بغلیش هعی الکی میخندیدن |:

من زُل زده بودم بهشون |:

بعد تا نیگام میکردن آسمون رو نیگا میکردم !! |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - The Darkest Light - 01-02-2014

(01-02-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان با کی بودی؟؟ 0.0

با خودم |:

دیگه اینو نگو افتاد؟!Smile
ای بابا بچه برو توپ بازی کن این پیرزن بازیا چیه؟Smile