انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø (/showthread.php?tid=179694)

RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø - _PαяαиÐ_ - 02-10-2014

جانم مهناز ؟ ..

ایمان خیلی بیتربیت شدی آ :| ؟

RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø - ~Mahnaz~ - 02-10-2014

(02-10-2014، 22:08)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوهــــــــــــــــآهاهاهاها >_<

میترسم (._.) .. !

::|

بیـآ بغل من (..*)

RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-10-2014

(02-10-2014، 22:07)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همـاهنگ میخورین ؟؟

مث تو فیلـمـآ ؟

ت واس اون . اون واس تُ ؟؟؟

_

اعوذبالله . من برم غسل کنم .__.

-________________- رزی نیگا دهن منو داره وا میکُنه بعدش نگین من سابقم خرابه ..

ایمان تو برو فعلن بمال دوست دخترت منتظرتههه >_______________________<

اه :|

RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 02-10-2014

(02-10-2014، 22:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وایسان چه هماهنگ میخوریم:v

آره آره ._. این یکی از عجایب خلقته :|

من دیگه چیزی نمیگم :|

(02-10-2014، 22:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:08)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:05)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:03)♥ ᕼαρρу ᘐιяℓ ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جا چ خبره؟ :|
ب منم بگین دیه !! :|

?!!

من در آن یکی انجمـن منتظـر پـآسخ شمـآ اصدم ._.

cannot be found or is not available. Please check the spelling or try again later.

اوه مـآی گـآد  (-.-)
نفهمیدی ن ؟؟ Big Grin

صب کن الان میام .

RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø - Mason - 02-10-2014

(02-10-2014، 22:09)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم مهناز ؟ ..

بی تربیت بود :|

RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø - pink lady - 02-10-2014

صورتمو ابرنگی کردم ^_^

خدافس :|

(02-10-2014، 22:09)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم مهناز ؟ ..

میخوآسدم حـآلتو بپرسم._.خوبی .. ؟! ._.

___

میبینی من بـآ ازدبـآج کردم .. ؟! (-ـ-)

(02-10-2014، 22:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:07)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همـاهنگ میخورین ؟؟

مث تو فیلـمـآ ؟

ت واس اون . اون واس تُ ؟؟؟

_

اعوذبالله . من برم غسل کنم .__.

-________________- رزی نیگا دهن منو داره وا میکُنه بعدش نگین من سابقم خرابه ..

ایمان تو برو فعلن بمال دوست دخترت منتظرتههه >_______________________<

اه :|

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــووووووووووووووووووووو -________________________________________________________________________________​____________________________________-

RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-10-2014

(02-10-2014، 22:10)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه چیزی نمیگم :|

رزی رزی رزی رزی ی کاری بکن وگرنه من محروم میشم الان :||||||

RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø - _PαяαиÐ_ - 02-10-2014

نه مهناز :|

مثلا ترسیدم -_-

ای جون ._. ..

آیسان :> .. !

::|

مرضـی >ــ< ؟

پوووف :|

خـُدافس !