انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=265383)

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 26-05-2017

(26-05-2017، 13:56)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .

سلاین خوشکلم157f

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - بهره - 26-05-2017

(26-05-2017، 9:32)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2017، 7:23)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 20:21)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 20:15)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 19:53)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قآبِلِ توجه همه

اونایی ک میگن من دعوارو شروع کردم باس بگم سخت در اشتباهین...

من با مریم گلی حرف میزدم(ک البته بعضیا فک میکردن داشتم باهاش دعوا میکردم)ک بهار وارد بحث شد(یه جورایی دخالت کرد)
تو نسخه قبل فک کنم پیج های آخر بود که گفته بودم من با کسی کاری ندارم ولی اگه کسی بهم گیر بده دهنش رو ب فاکه و از اونجا ک بهار با اخلاق من اشنا نبود سر بحثو شروع کرد...

درسته قوانین میگه باید با کاربرا خوش برخورد باشیم مخصوصا تازه واردا ولی نه تا اون حد که خوبیاتو به سرت بکوبن...

حالا هم پیج های ۴۳ تا ۴۵ رو هم نگاه کنید تا بفهمید مقصر اصلی کیه ....کی بیشتر توهین کرد و کی باید اخطار بگیره...

بآ سِپاس...
[/quo

عجب جم کن باو این بحثو
داش چاله میدون نیومدیا .. این بحثم ب تو ربطی نداره ک میپری وسط ..

خخخخ بابام زالو گذاشت رو پاش انقد خورد زالو عه خخخ ترکید بیچاره .. هیچ درمانی بهتر از این نیست ..

عزیزم چاله میدونتون اینو میگن ؟ جه رومانتیک بعدشم این حرفه منم به توربطی نداشت

فهمیدیم چاله میدون شما خشن تره ..
با این کارت شما داری ی بحث دیگه رو راه میندازی ..

راه نمیندازم جوری حرف نزن که انگار نمیشناسی منو همون موقع پارسال که باهم حرف زدیم بحثمون شد واس همین شما دخالت کردی اوکی.؟

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 26-05-2017

خسته شدیم ://

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - امیر‌حسین - 26-05-2017

(26-05-2017، 14:37)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2017، 9:32)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2017، 7:23)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 20:21)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش چاله میدون نیومدیا .. این بحثم ب تو ربطی نداره ک میپری وسط ..

خخخخ بابام زالو گذاشت رو پاش انقد خورد زالو عه خخخ ترکید بیچاره .. هیچ درمانی بهتر از این نیست ..

عزیزم چاله میدونتون اینو میگن ؟ جه رومانتیک بعدشم این حرفه منم به توربطی نداشت

فهمیدیم چاله میدون شما خشن تره ..
با این کارت شما داری ی بحث دیگه رو راه میندازی ..

راه نمیندازم جوری حرف نزن که انگار نمیشناسی منو همون موقع پارسال که باهم حرف زدیم بحثمون شد واس همین شما دخالت کردی اوکی.؟
من اصا شمارو نمیشناسم ..
دامه ندید تا خودت بن نشدی :|

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - بهره - 26-05-2017

اره جون خودت Dodgy

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Maryam Farrokhy - 26-05-2017

16 روز تا ازادییییییییییییییی Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ρυяρℓє_ѕку - 26-05-2017

(26-05-2017، 13:51)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2017، 12:57)Dıятч Søυ (; نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2017، 12:57)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2017، 12:40)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (: 

سلاین خوشکلمbathtime

سلام شیوا ^_^
خوبی مامان بزرگم ؟ ۷:
سلاین سلاین 
واااااای یکی از نوه هام پیدا شد خداااااا
جوجکِ من نام کاربری قبلیت چی بود

مگه گم شده بودم ؟! ._.
پارمیدا.m

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 26-05-2017

(26-05-2017، 17:04)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2017، 13:51)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2017، 12:57)Dıятч Søυ (; نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2017، 12:57)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2017، 12:40)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (: 

سلاین خوشکلمbathtime

سلام شیوا ^_^
خوبی مامان بزرگم ؟ ۷:
سلاین سلاین 

مگه گم شده بودم ؟! ._.
پارمیدا.m

نه همه غیب شدن اخه bathtime
میشه از خاطراتمون بگی برام ننه

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ρυяρℓє_ѕку - 26-05-2017

(26-05-2017، 17:17)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2017، 17:04)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاین خوشکلمbathtime

سلام شیوا ^_^
خوبی مامان بزرگم ؟ ۷:
سلاین سلاین 

مگه گم شده بودم ؟! ._.
پارمیدا.m

نه همه غیب شدن اخه bathtime
میشه از خاطراتمون بگی برام ننه
جونم واست بگه که ۷: خاطره نداشتیم باهم ._.
 از بچگی پدربزرگمم که گم شده پیداش نکردیم :| + تو روهم که الان پیدات کردم :|
چیکارشون می‌کنی که اینا یهو ناپدید میشن ؟ D:

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 26-05-2017

تو اگر خويشِ منی
پيشِ منی
نيش چرا؟
ميكنی قلب مرا عرصه تشويش چرا؟
اي كه آزار مرا مشیِ مداوم كردی
من كه سرباز تو ام
مات چرا؟
كيش چرا؟

»محمد صادق زمانی«