انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوے آزاد نسخه 314 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوے آزاد نسخه 314 (/showthread.php?tid=267461)

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - Berserk - 17-09-2017

(16-09-2017، 20:26)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر دیگه من این ماشینم رو بهت کرایه دادم

صدبار بهت گفتم سمت دود نرو اینطوری توهم میزنی -_-
پاشو پاشو جمع کن بریم کمپ

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - امیر‌حسین - 17-09-2017

من غلد کردم :\\

ماشین دزدیه ://$

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - Mïņ̃†êR - 17-09-2017

(16-09-2017، 18:57)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2017، 17:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیbathtime
چه خبرا مادر اف دراگون سلام 

های 
سلانتی تو چخبر چ کردی کنکور داشتی

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - ÆMÆշЇÑζ - 17-09-2017

بابابزرگم مٌرد ..
چه حال عجیبی داره تو بهشت رضا قبل از محرم گریه کردن ..

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - shayana - 17-09-2017

(17-09-2017، 12:59)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابابزرگم مٌرد ..

مشهدی هستی

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - sama00 - 17-09-2017

(17-09-2017، 12:59)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابابزرگم مٌرد ..

خدا بیامرزتشون
ولی حال بدتر وقتی هست که کل شبای محرم گرفتار حال یکی از عزیزانت روی تخت بیمارستان باشی و چند وقت بعد از تموم شدن شبای محرم، توی بهشت رضا هم زجه بزنی و اشک بریزی

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - IM JUST TIRED - 17-09-2017

(17-09-2017، 12:34)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2017، 18:57)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2017، 17:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیbathtime
چه خبرا مادر اف دراگون سلام 

های 
سلانتی تو چخبر چ کردی کنکور داشتی
سلانتیTelegh_02

هیچی والو یه چی قبول شدم رفتم دیگ

میگم یه دست به دست هم بدیم این نسخه رو بپوکونیم بره تابستون داره تموم میشه ها

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - Actinium - 17-09-2017

(16-09-2017، 15:26)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیلش شخصیه :|||

یعنی چه شخصیه؟ یعنی از هو کردن تیم حریف بیشتر خوشت می یاد و از اینکه موقع بازی سکوت بکنن بدت می یاد؟ کجای دنیا هو کردن حریف رو جزوی از تشویق می دونن؟ من فقط دیدم وقتی از بازیکنی شاکی هستن هوش می کنن. نمی دونم این رسم بد رو تماشاگرهای ایرانی از کجا یاد گرفتن. شاید لیدرها بودن که جا انداختنش. چون توی فوتبال هم می بینم بعضاً. خیلی زشته.

Undecided

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - Mr. Potato Head - 17-09-2017

(17-09-2017، 16:27)actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2017، 15:26)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیلش شخصیه :|||

یعنی چه شخصیه؟ یعنی از هو کردن تیم حریف بیشتر خوشت می یاد و از اینکه موقع بازی سکوت بکنن بدت می یاد؟ کجای دنیا هو کردن حریف رو جزوی از تشویق می دونن؟ من فقط دیدم وقتی از بازیکنی شاکی هستن هوش می کنن. نمی دونم این رسم بد رو تماشاگرهای ایرانی از کجا یاد گرفتن. شاید لیدرها بودن که جا انداختنش. چون توی فوتبال هم می بینم بعضاً. خیلی زشته.

Undecided

ایتالیا :/

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - Actinium - 17-09-2017

بابابزرگم مٌرد ..

ای داد بی داد. تسلیت می گم. غم نبینی داداش.

(17-09-2017، 15:25)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا بیامرزتشون
ولی حال بدتر وقتی هست که کل شبای محرم گرفتار حال یکی از عزیزانت روی تخت بیمارستان باشی و چند وقت بعد از تموم شدن شبای محرم، توی بهشت رضا هم زجه بزنی و اشک بریزی

به شما هم تسلیت می گم. غم نبینی آبجی.

(17-09-2017، 16:30)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایتالیا :/

من که تا حالا ندیدم. ولی خوبه از کشور "مامن مافیا" تقلید کنیم؟ :/