انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] (/showthread.php?tid=283673)

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - bOoOoOy - 08-05-2020

(08-05-2020، 17:07)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 17:05)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد حالا ی بحث دیگه =/
حضوری که بهتره =||| 
میری راحت تقلبتو میکنی
اگه غیرحضوری باشه ی سوالایی میدن از تو نتم نمیتونی پیدا کنی
در جریان باشید!
زنده باد تلگرام و گروهِ کلاس (:

منم ترم ۳ اینجوری فکر میکردم!
امتحانو ندادیم‌گفتن غیرحضوریه
ن تنها تلگرامو گروه کلاس زاییده بود
خود استادم زاییده بود نمیدونست جوابش چیه (:

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - ρυяρℓє_ѕку - 08-05-2020

(08-05-2020، 17:05)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد حالا ی بحث دیگه =/
حضوری که بهتره =||| 
میری راحت تقلبتو میکنی
در جریان باشید!

حضوری ب بهونه کرونا هم که شده صندلی هارو با فاصله سه متر از هم قرار میدن :|
چقدم ک من بلدم تقلب کنم :/

(08-05-2020، 17:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد حالا ی بحث دیگه =/
حضوری که بهتره =||| 
میری راحت تقلبتو میکنی
در جریان باشید!

امتحان ترم ، حضوری ، با سه متر فاصله بین هر صندلی ، صندلی خودتم بغل مراقب باشه .. تقلب غیر ممکنه -_-

دیگه اون خلاقیتتو میطلبه =))))
بعد صد در صد حضوری اسون تره چون خود استادم سر کلاس نبوده

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Ɗєя_Mσηɗ - 08-05-2020

(08-05-2020، 17:09)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 17:07)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد حالا ی بحث دیگه =/
حضوری که بهتره =||| 
میری راحت تقلبتو میکنی
در جریان باشید!
زنده باد تلگرام و گروهِ کلاس (:

منم ترم ۳ اینجوری فکر میکردم!
امتحانو ندادیم‌گفتن غیرحضوریه
ن تنها تلگرامو گروه کلاس زاییده بود
خود استادم زاییده بود نمیدونست جوابش چیه (:

با اون فشار استاد باید سرِ زا میرفت .__.

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Sirvan10_a - 08-05-2020

(08-05-2020، 17:07)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 17:05)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که همه تونو با ماکارونی عوض میکنم به جز سه نفر 14

.____.شرمندمون میکنی

دیگه فقط این کار از دستم بر میاد

(08-05-2020، 17:10)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد حالا ی بحث دیگه =/
حضوری که بهتره =||| 
میری راحت تقلبتو میکنی
در جریان باشید!

نه بابا جا ندارن که
بابا یکم فکر کنید -__- این اتفاق فضای زیادی میخواد
بعد برای ی دانشگاهه ۳۰ هزار نفری ب طور مثال واقعا امکان پذیر نیست

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Ɗєя_Mσηɗ - 08-05-2020

(08-05-2020، 17:10)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 17:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد حالا ی بحث دیگه =/
حضوری که بهتره =||| 
میری راحت تقلبتو میکنی
در جریان باشید!

امتحان ترم ، حضوری ، با سه متر فاصله بین هر صندلی ، صندلی خودتم بغل مراقب باشه .. تقلب غیر ممکنه -_-

دیگه اون خلاقیتتو میطلبه =))))
بعد صد در صد حضوری اسون تره چون خود استادم سر کلاس نبوده

امتحانای ترم اول تقلبو رو مچِ پام مینوشتم -_-
همون سوالا رو میدن .. عوض نمیکنن که تنبلا |:

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 08-05-2020

(08-05-2020، 17:10)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد حالا ی بحث دیگه =/
حضوری که بهتره =||| 
میری راحت تقلبتو میکنی
در جریان باشید!

عی یک موردت ب من نرفته

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Tanha99 - 08-05-2020

دلم واسه تقلب هام تنگ شده

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Sirvan10_a - 08-05-2020

بعد حالا ی بحث دیگه =/
حضوری که بهتره =||| 
میری راحت تقلبتو میکنی
در جریان باشید!

بابا ما میدونی چیکار میکنم توی کلاس دوتا معلم داریم خیلی گاگولن اون دوتا رو میاریم کلاس خودمون جلوی چشمشون ورقه رو عوض میکنم هیچی نمی گن 14