انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:03)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 23:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیا رو داری
قبل این سمفونی مردگان رو خوندم واقعا قشنگ بود ولی پایانشو دوست نداشتم

اره نمیشه واقعا دو روزه تموم کرد

(((:

تماما مخصوص
نام تمام مردگان یحیاست
را دارم
خیلی سال پیش  اسفندیار سه پسر داشت هم خونده بودم

اهاا نخوندم
تنها دستاورد این جنگ این بود با کتاب اشتی کردم
خیلی وقت بود وقت نزاشته بودم براش(:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - τοxικ - 04-05-2026

اسم قبلیت چی بود شما راستی

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:04)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:02)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلید زندگی تو ایران از تقریبا 800 سال پیش همینه  
پسر ببین میگن دنیا یه دایره کامله این همه سال گذشته من برگشتم تو انجمن تو هنوز صورتی ای  Big Grin

اره دقت نکرده بودم Telegh_02

یه زمانی هرکی اخطارش تو گفت و گو باز میشد مدیر میشد به من اخطار میداد یادش بخیر  Smile

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:05)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:03)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از ایناست که واقعا پروتئین دارن؟ یا الکی نوشته و فقط خوشمزه هست؟
آره خب پنیر واقعا خوبه، حتی زیادش بهتره، مگه اینکه اینقدر شور باشه که به قلب آدم فشار بیاد   Big Grin

والا من که به نوشته‌ی روش اعتماد کردم. ایشالا که پروتئین هم داره‌.

همون دیگه .. بعضیا انقدر شورن انگار نمک گذاشتی لای نون
مثل پنیر سفید
پنیر سفید یه شرکتی هستا روش قرمزه
واای چقدر شوره.

من فکر میکنم اون شورا از اون مدل قدیمی ها الهام گرفتن که خب از نمک برای ماندگاری استفاده میکردن
مثلا لیقوان هم شوره ولی نه خیلی زیاد

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:05)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† @

جونم؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - TinaMk - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:05)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:03)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا نیاز به دیسلایک دارم واسه اینجا

خیلی وقته دیسلایک جایی ندیدم، حتی یوتیوب هم چندین سال پیش حذفش کرد

ازادی بیان از آدم گرفته میشه ((((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 04-05-2026

آقا گیتاریست داریم اینجا ؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر‌حسین - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:07)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:04)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دقت نکرده بودم Telegh_02

یه زمانی هرکی اخطارش تو گفت و گو باز میشد مدیر میشد به من اخطار میداد یادش بخیر  Smile

دیدم الان دقیقا اولین و اخرین اخطارتو صابر داده  Telegh_42

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - τοxικ - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:07)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:05)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† @

جونم؟

اسم قبلیت چی بود

جونت بی بلا ute

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:07)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:05)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی وقته دیسلایک جایی ندیدم، حتی یوتیوب هم چندین سال پیش حذفش کرد

ازادی بیان از آدم گرفته میشه ((((:

حس میکنم علتش همین بوده، چون هرجا حذف کردن عملا نحوه برخود کاربر ها هم عوض شده