انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=112500)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mr.Robot - 28-05-2014

(28-05-2014، 13:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملّت چ از خدا خواستن |:|:

صد رحمت به خواستارایه خودم *-_-*

خدایا این سوژه های امروزی رو از ما نگیــــــــــــر |:|:|

آمیـن !Angel

خطاب به دو کفدر عاشق {امیر و رزی |: }
ت بورو ب همون رضات بده =))) خجالت هم نمیکشی قبلنا ب عرفان میدادی |: بعدش ب من الان ب رضا میدی باو این چ ظرفیتی
ک تو داری ||||:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mᴏsᴇs - 28-05-2014

(28-05-2014، 13:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 13:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 13:18)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 13:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من صیغه کردم معلم جغرافیم رو به خاطر اینکه من زیبا هستم و هر کاری بخوام میکنم:|:|:|:|
عـــه :|
مال تو چه باحاله (:
مال من:|:|؟
اره نسبت به ماله من با معنی تره :|
من دوست داشتم  یک تسبیح روبه خاطر اینکه من یه نینجام :|
:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - parmida.a - 28-05-2014

ووووووووووووووووووووووووووای لــــــــــــــــــــ♥ــــــــــــــآدن......چطوووووووووووووووووووووووووری......​.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟♥♥♥

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - armin van buuren - 28-05-2014

لامصب سرعت اینترنت اونقدر پایینه که تا وقتی یه جمله مینویسم بخواد ارسال شه عقیده ام راجع به جمله ای که نوشته بودم عوض میشه 

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dead Silence - 28-05-2014

بـــــــــــآی ..................

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mᴏsᴇs - 28-05-2014

(28-05-2014، 13:23)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 13:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمیـن !Angel

ت بورو ب همون رضات بده =))) خجالت هم نمیکشی قبلنا ب عرفان میدادی |: بعدش ب من الان ب رضا میدی باو این چ ظرفیتی
ک تو داری ||||:
بابا کی داده که گرفته:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dead Silence - 28-05-2014

(28-05-2014، 13:23)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمیـن !Angel

ک تو داری ||||:

ت هم بورو به رزی بده *-_-*
همینه ک هَ !Sleepy

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - GαяBagє Gιяℓ - 28-05-2014

(28-05-2014، 13:24)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووووووووووووووووووووووووووای لــــــــــــــــــــ♥ــــــــــــــآدن......چطوووووووووووووووووووووووووری......​.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟♥♥♥
خوبم عزیزم ^-^ 

آواتارتو عوض کن *-_-*

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mr.Robot - 28-05-2014

(28-05-2014، 13:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمیـن !Angel

ک تو داری ||||:
بابا کی داده که گرفته:|
مرضی هی بت میده هی بت میده ||: ت ازش میگیری تازه میگی لیلی زن یا مرد |||||||:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - parmida.a - 28-05-2014

مهر زاد کیه منو لایک میکنه.؟