انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:08)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:07)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه زمانی هرکی اخطارش تو گفت و گو باز میشد مدیر میشد به من اخطار میداد یادش بخیر  Smile

دیدم الان دقیقا اولین و اخرین اخطارتو صابر داده  Telegh_42

عمو صابر عشقه  Big Grin Heart
هر چهار سال یه بار بهش پیام میدادم سلام عمو صابر پروفایلت هنوز همونه منو مدیر می کنی میگفت نه  Big Grin

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:09)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:07)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم؟

اسم قبلیت چی بود

جونت بی بلا ute

یادم نیس(:
ولی چندین ساله ک پویزنم

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر‌حسین - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:09)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:08)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدم الان دقیقا اولین و اخرین اخطارتو صابر داده  Telegh_42

هر چهار سال یه بار بهش پیام میدادم سلام عمو صابر پروفایلت هنوز همونه منو مدیر می کنی میگفت نه  Big Grin

عااTelegh_01

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:06)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:03)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اشتباه نخری
ایشالا همیشه زنده باشی
نوش جووون.

دمت گرم
از کجا گیرش بیارم حالا
خیلی انگار جدیده :دی

فکر نکنم جدید باشه
من تو اکثر هایپر مارکتا این شرکت آلیمارو دیدم
یه طعمای جالبی داره همه رو کنار هم میچینن
مثلا پنیر گردویی ، پنیر خرمایی، پنیر شکلاتی
اولین بار اینطوری بودم که جل الخالق  3cy

ولی گردوییش رو یبار گرفته بودم خیلی بدمزه بود اونو نگیر.

(04-05-2026، 0:10)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:09)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عااTelegh_01

بزا ببینم هنوزم پروفایلش همونه برام سوال شد  Big Grin

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - τοxικ - 04-05-2026

تا بیایم هم دیگرو پیدا کنیم چند سال میگذره .. d:

تویه سرور ولی جدا جدا زندگی میکردیم انگاری

نه پروفایلشو بالاخره تغییر داد سنشو حذف کرد =)
پیر داریم میشیم کم کم گویا

(04-05-2026، 0:07)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:05)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا من که به نوشته‌ی روش اعتماد کردم. ایشالا که پروتئین هم داره‌.

همون دیگه .. بعضیا انقدر شورن انگار نمک گذاشتی لای نون
مثل پنیر سفید
پنیر سفید یه شرکتی هستا روش قرمزه
واای چقدر شوره.

من فکر میکنم اون شورا از اون مدل قدیمی ها الهام گرفتن که خب از نمک برای ماندگاری استفاده میکردن
مثلا لیقوان هم شوره ولی نه خیلی زیاد

هعی داداش
الان دیگه انقدر مواد نگهدارنده میزنن به همه چیز
نمک نیاز نیست

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:06)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دمت گرم
از کجا گیرش بیارم حالا
خیلی انگار جدیده :دی

فکر نکنم جدید باشه

وای چقد دوس دارمممم
عاشق طعمای جدیدم حالم داره تازگیا از غذا ها بهم میخوره خره نمیدونم چرا
پیداشون میکنم حتما++

(04-05-2026، 0:12)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نکنم جدید باشه

وای چقد دوس دارمممم
عاشق طعمای جدیدم حالم داره تازگیا از غذا ها بهم میخوره خره نمیدونم چرا
پیداشون میکنم حتما++

وای عارفه من یکی از بهترین اتفاقات زندگیم
کشف ماست میوه‌ای بود

قبلش برای تست کردن مقاومت میکردم
ولی بعد تست بهش اعتیاد پیدا کردممم